Breaking News

Καινούργιου για κριτική της Κορομηλά: «Δεν με ήθελε με τίποτα... Έκλαιγα συνέχεια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» η Ρούλα Κορομηλά είπε - μεταξύ άλλων - για την Κατερίνα Καινούργιου ότι θέλει δουλειά ακόμα στην παρουσίαση. Σχολιάζοντας την κριτική της, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Με τη Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha πριν 10 χρόνια. Τότε με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για το "Δέστε τους" και η Ρούλα Κορομηλά ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος.

Το πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να φανταστείτε... Δεν με ήθελε με τίποτα...

Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα - παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ - ότι δε θα τα καταφέρεις. Μου έλεγε στα ίσια "Δεν κάνεις, δεν μπορείς". Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πολλές φορές ότι όλα είναι λάθος.

Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί κι έφευγα στις 12 τη νύχτα και συνέχεια άκουγα να μου λέει "Δεν μπορείς". Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως είναι κοντά με τη Μαρία Ηλικάκη και μπορεί να θέλει να τη στηρίξει πιο πολύ. Χίλια δυο... Θυμάμαι να κλαίω τότε, να κλαίω συνέχεια... Να με φωνάζει στο γραφείο και να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν - και συνεχίζει να είναι - η κορυφαία παρουσιάστρια. Αυτή και η Ελένη Μενεγάκη.

Μου έλεγε συνέχεια "Θες δουλειά, θες δουλειά...". Επειδή έκλαιγα στα παρασκήνια, θυμάμαι το Νίκο Μουτσινά που με έπιανε και μου έλεγε "Κατερίνα, αυτοσαρκάσου, πίστεψε στον εαυτό σου, ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις".

Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, έχω πολύ  δρόμο ακόμα... Δουλεύω 16 χρόνια και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο. Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική... Ξέρει πολύ καλά πως οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που βλέπουν την πραγματικότητα και επιλέγουν έναν παρουσιαστή...

Να πω στην κυρία Κορομηλά, με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που της έχω όλα αυτά τα χρόνια, λίγο με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου τουλάχιστον λίγο άδικη τη χθεσινή της κριτική».