Breaking News

Λ. Κακούρης - Η εξομολόγηση για τον πρώτο του γάμο: «Παντρευτήκαμε για το παιδί... Τον αισθάνομαι γιο μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του «Δούκα Σεβαστού», που υποδύεται στην καθημερινή σειρά εποχής  του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται.

Επίσης, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του και το γιο της, που αισθάνεται σαν δικό του. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή:

«Έχω δύο παιδιά κι έχω κι έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο, που έγινε με μια κοπέλα, η οποία ήταν Pωσίδα χoρεύτρια. Ήταν μπαλαρίνα. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε σαν ζευγάρι. Παντρευτήκαμε για το παιδί. Ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που εpωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο.

Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μία πολύ ωραία γυναίκα. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί, έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος. Ουσιαστικά έχω τρία παιδιά.

Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή. Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση, αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του, όμως, έχουμε επαφή.

Δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Είναι ο γιος της πρώην συζύγου μου. Τον αισθάνομαι γιο μου... Σήμερα είναι 30 χρονών...

Θα επικοινωνήσω με τον Δημήτρη για να τον δω. Έτσι κι αλλιώς κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην τους βλέπουμε, αλλά τους κουβαλάμε, οπότε, όποια στιγμή και αν τους δεις, νιώθεις πάρα πολύ ωραία.»

Δείτε τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 7:30 και μετά...