Breaking News

Η Νικολέττα Καρρά εισβάλλει απόψε στο «Μην ψαρώνεις» και αναστατώνει τη ζωή του Λεωνίδα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις  21:45, μια 40άρα έτοιμη για όλα, “εισβάλλει” στη δημοφιλή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Μην ψαρώνεις”, την οποία υποδύεται η Νικολέττα Καρρά. Eρωτεύεται εύκολα, διεκδικεί ανελέητα και δεν έχει μάθει να ακούει “όχι”.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Τάνια (Φιόνα Γεωργιάδη) θα φέρει έναν μaσέρ για να τη βοηθήσει να ξεπιαστεί από τη γυμvαστική. Ο Λεωνίδας (Γιάννης Σίντος) όμως, θα τους δει και θα πιστέψει ότι η Τάνια τον απατά. Θα το αντιμετωπίσει άραγε ψύχραιμα ή θα κάνει κάτι που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα την κοινή ζωή του με την Τάνια;

Εδώ μπαίνει η Ιφιγένεια Γεωργαλή (Νικολέττα Καρρά)! Μια πολύ κομψή, πολύ πλούσια και πολύ... αλλοπρόσαλλη 40άρα, που θα εισβάλει στη ζωή του Λεωνίδα και θα φέρει τα πάνω-κάτω. Είναι μια γυναίκα που δεν έχει μάθει να ακούει “όχι” στη ζωή της και ό,τι θέλει το παίρνει. 

Είναι γλυκιά και ευγενική αλλά, όταν θυμώσει, γίνεται αυταρχική και σκληρή. Έχει φοβερές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της και ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που λέει το εννοεί ή απλά παίζει με το μυαλό σου. Είναι παντρεμένη, αλλά ο γάμος της είναι μια σκέτη αποτυχία. 

Ο άντρας της την παραμελεί, ασχολείται μόνο με τις δουλειές του οπότε η Ιφιγένεια βρίσκει χρόνο για τις δικές της. Eρωτεύεται εύκολα και με πάθos, διεκδικεί ανελέητα και δεν σταματάει πουθενά μέχρι να κατακτήσει το “θήραμά” της. Δεν έχει αναστολές, δεν έχει όρια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανακατέψει το σύμπαν ολόκληρο αρκεί να περνάει αυτή καλά.

Η Ιφιγένεια είναι το “στιγμιαίο λάθος” του Λεωνίδα και εκείνος θα καταλάβει πολύ γρήγορα ότι τα λάθη πληρώνονται. Ειδικά τα στιγμιαία!

Για το αποψινό 22ο επεισόδιο της σειράς “Μην ψαρώνεις” περισσότερα ΕΔΩ...