Breaking News

Πέτρος Λαγούτης: «Στον τζογαδόρο ο εθισμός φαίνεται όταν είναι στα όρια της καταστροφής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο και τη βοήθεια που ζήτησε.

«Ο τζόγος είναι ένας εθισμός από τους πιο σκληρούς, δύσκολους και ύπουλους. Έχει πολλές παγίδες ο τζόγος. Καταρχάς μέχρι ένα σημείο είναι κοινωνικά αποδεκτός. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος έναν κοινωνικό παίκτη και πότε χάνει το όριο και γίνεται τζογαδόρος. Όταν ξεπερνάς τα όρια, στους άλλους εθισμούς φαίνεται, στον τζόγο δεν φαίνεται. Αργεί να φανεί. Στον τζογαδόρο φαίνεται όταν πια είναι στα όρια της καταστροφής» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Πέτρος Λαγούτης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχω κάτσει σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια για 36 ώρες! Δεν απαντούσα ούτε στα τηλέφωνα, παρά μόνο όταν είναι τα παιδιά μου. Το χειρότερο με αυτού του είδους τον εθισμό είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτός. Δεν είναι όπως με τους ναρκομανείς ή με τους αλκοολικούς που γίνονται δυσάρεστοι στους γύρω τους. Όταν κάποιος έχει εθισμό στον τζόγο μπορεί να φέρεται φυσιολογικά και στο κεφάλι του να γίνεται χαμός».

Δείτε όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.