Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 135 - 136 - 137 - 138

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 8/1/20 - Επεισόδια 135+136: Η μήνυση της Τόνιας στο Μιλτιάδη και η κατηγορία για σeξουαλική παρεvόχληση μουδιάζει την οικογένεια Μαρόγλου αλλά και το κόμμα, ενώ ο Έκτορας αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Ο Μάρκος ξεμπροστιάζει τη Ναυσικά μπροστά στον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ, δίνοντας λεπτομέρειες του γάμου τους που τα παιδιά αγνοούσαν, ενώ όλα δείχνουν πως παρόλο το μίσος, ο ένας τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον άλλον.

Ο Άκης νιώθει ανακουφισμένος που η Ηλιάνα επέστρεψε στην κανονική της ζωή, όμως εκείνη έχει τα δικά της κρυφά σχέδια. Η Ολυμπία αρνείται να συνεργαστεί με τον παιδοψυχολόγο, οδηγώντας την Εύα στην απελπισία και τον Σίμο στο γνώριμο χόμπι του. Μόνο που αυτή τη φορά ο τζόγος θα του στοιχίσειακριβά. Η Ιφιγένεια έξαλλη από τις κατηγορίες κατά του πατέρα της, πιάνεται στα χέρια με την Τόνια, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του Μιλτιάδη...

Ο Μάρκος γνωρίζει την Ρωξάνη και τον εγγονό του, ενώ παράλληλα κοινοποιεί στους γιους του τα επαγγελματικά του σχέδια. Ο Άκης προσπαθεί να φέρει κοντά τον Δημήτρη με την Βικτώρια, την κόρη ενός εφοπλιστή. Η Ιφιγένεια καταλήγει στο αυτόφωρο μετά τη μήνυση της Τόνιας για ξυλοδαρμό, κι έτσι ο Φοίβος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να απαλλαγούν οριστικά από αυτήν. Ο Μιχαήλ εξακολουθεί να αντιδρά υπερβολικά σε σχέση με τον Άγγελο και αυτό έχει σαν κατάληξη τον πρώτο μεγάλο του καυγά με την Ρωξάνη.

Η Ολυμπία μαθαίνει για τη σύλληψη του Σίμου, αποφασίζει να του μιλήσει σκληρά και τον γεμίζει τύψεις. Η Ηλιάνα φτάνει στην Κέρκυρα κι όλα μαρτυρούν πως έχει κάποιο σχέδιο εκδίκησης στο μυαλό της. Ο Άκης συνειδητοποιεί πως ο Μάρκος μόλις έγινε ο νούμερο ένα επιχειρηματικός του αντίπαλος και ο πόλεμος θα είναι μέχρις εσχάτων. Ο Δημήτρης συναντιέται με τον Μητροφάνη και μας αποκαλύπτει το άλλο του πρόσωπο...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 135+136) ή Alpha Κύπρου



Πέμπτη 9/1/20 - Επεισόδια 137+138: Η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία, αλλάζει πολλά πράγματα στην εξέλιξη των γεγονότων, από τη στιγμή μάλιστα που ο Δημήτρης σκοπεύει να συνεχίσει τις ενέργειες προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την αδερφή του. Στο μεταξύ, κανένας δεν ξέρει ποια είναι τα σχέδια της Ηλιάνας για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και την Έρση, τους οποίους παρακολουθεί συνέχεια κατ΄ εντολή της Ηλιάνας, μία «περίεργη» γυναίκα, η Αγγελική. Ο Σπύρος, με μια αυθόρμητη απόφαση, κάνει πρόταση γάμου στην Ιφιγένεια, η οποία δεν το σκέφτεται καθόλου και του απαντάει θετικά.

Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου, βρίσκοντας σαν αφορμή την επιστροφή των χρημάτων που της έχει δανείσει. Όμως ένα συναισθηματικό ξέσπασμα από την πλευρά της, δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Μάρκος και η Ναυσικά, έχουν μια μεγάλη αντιπαράθεση για τις οικονομικές διαφορές τους και η συμπεριφορά τους δείχνει ότι κάτω από τη διαμάχη τους υπάρχει κάτι άλλο βαθύτερο που τους ενώνει. Με μεγάλη έκπληξη οι Μαρόγλου μαθαίνουν την εξέλιξη που έχει η καταγγελία της Τόνιας για σeξουαλική παρεvόχληση από τον Μιλτιάδη...

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια ανακοινώνουν σε Οδυσσέα και Έρση ότι παντρεύονται και τους κάνουν επίσημη πρόταση να γίνουν οι κουμπάροι τους! Ο Σίμος, ντροπιασμένος πια από την σύλληψή του, ορκίζεται στην κόρη του ότι δεν πρόκειται να ξαναπιάσει ποτέ τράπουλα στα χέρια του! Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Έκτορα όλη την αλήθεια και του λέει πως η Σμαράγδα την έβαλε να τρελάνει την Ηλιάνα. Ο Νικηφόρος, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του με την Εύα, σκέφτεται να της κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Η Ολυμπία θέλει να βοηθήσει τον Σίμο να ορθοποδήσει και μετά από έρευνα βρίσκει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης που είναι ιδανικό για τον εθισμό του. Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα δεν συμφωνούν καθόλου με τον γάμο της Ιφιγένειας και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποτρέψουν. Ο Δημήτρης και η Βικτώρια βγαίνουν ραντεβού και έρχονται πιο κοντά.. Δύο κουκουλοφόροι απαγάγουν την Ηλιάνα μέσα από το πατρικό της στην Κέρκυρα!

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 137+138) ή Alpha Κύπρου


Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ