Breaking News

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη και η συγκίνηση για την ανιψιά του, Έφη Ρασσιά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σαρωτική ήταν η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», μετά από πολλά χρόνια στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, μαζί με την Έφη Ρασσιά, την τηλεοπτική Βάλια, η οποία στη σειρά επέστρεψε στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είχε πει στη Φαίη Σκορδά για την ανιψιά του Έφη Ρασσιά: «Για μένα είναι συγκινητικό, καθώς είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου. Το λέω και συγκινούμαι...»

Σήμερα, μίλησε για τη σειρά και την υψηλή τηλεθέαση στο πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου, ενώ συγκινημένος, αναφερόμενος στην ανιψιά του, έκανε λόγο για «ένα τεράστιο ταλέντο».

Επίσης, αποκάλυψε: «Ήμουν μέσα στη γέννα της αδερφής μου, όταν γεννήθηκε η Έφη. Είναι πιο μικρή από τα αδέρφια της. Το ένα το έχω βαφτίσει κιόλας».

Από την πλευρά της η Έφη Ρασσιά περιέγραψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ήμουν σε δίλημμα για το θέατρο γιατί δεν ήθελα να αφήσω τη νομική» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν για τη σειρά, τη σχέση τους και τη συνεργασία τους.