Breaking News

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Οικογενειακά περάσαμε δύσκολα... Σε ένα βράδυ χάσαμε όλη μας την περιουσία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Φραντζέσκος, που πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι», μίλησε στο «The 2Night Show» για τις σκληρές, αλλά πολύ ρεαλιστικές σκηνές της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στο παρ’ ολίγον εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε σε ηλικία 21 ετών. Για το περιστατικό είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο: «Κάποια στιγμή, στο τρίτο έτος των σπουδών, αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω μου... Ξαφνικά, εκεί που μιλούσα - ήμουν με τον πατέρα μου - άρχισα να χάνω τα λόγια μου, κάτι σαν εγκεφαλικό.  Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, αλλά καταλάβαινα τα πάντα. Έμεινα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Δηλαδή έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό και ήταν αυτό, το οποίο με βοήθησε να σιγουρέψω αυτή την απόφαση».

Επίσης, μίλησε και για τον οικογενειακό ξεριζωμό που ένιωσε σε ηλικία 10 ετών, όταν η οικογένειά του έχασε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.

«Οικογενειακά περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα... Όταν ήμουν περίπου δέκα χρονών, ξαφνικά, μέσα σε ένα βράδυ, χάσαμε όλη μας την περιουσία. Ο πατέρας μου είχε επιχειρήσεις, από τις οποίες όλα ήταν υποθηκευμένα… Το μόνο  που θυμάμαι είναι τη μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου και να μου λέει "Θόδωρε, φεύγουμε"... Και το μόνο που πρόλαβα να πάρω ήταν το μαξιλάρι μου. Ήταν πάρα πολύ σκληρό, τα χάσαμε όλα.  Ήταν ένας ξεριζωμός για μένα...» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Φραντζέσκος.

Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο ηθοποιός, που ασχολείται και με τη μουσική, ερμήνευσε ζωντανά με την κιθάρα του το τραγούδι «Το Κόκκινο Ποτάμι».