Breaking News

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το... «τρίτο στεφάνι» και η δήλωσή της που ξαφνιάζει (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σχέση της με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα, που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, η ηθοποιός τόνισε ότι δεν ισχύουν, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Για το τρίτο στεφάνι είμαι ανοιχτή, γιατί θα παίξω το ρόλο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη σειρά «Έρωτας Μετά», όπως και στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

Πριν λίγες ημέρες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέβασε φωτογραφία με την αγαπημένη της γάτα, γράφοντας (δείτε στο τέλος τη φωτογραφία): «Το μικρο μου πλασματάκι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ζώων. Τα δάκρυα μου που τρέχουν σα βρύσες από τη θλίψη και το σπαραγμό πέφτουν στο πληκτρολόγιο και δε με αφήνουν να γράψω πολλά... Σ' ευχαριστώ καρδιά μου, σ' ευχαριστώ Λιλίκα μου γλυκιά για όσα υπέροχα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια, μα πάνω απ' όλα σ' ευχαριστώ γιατί άγγιξες μέσα μου χορδές κι ευαισθησίες που μέχρι τώρα αγνοούσα... Ξεκουράσου κορμάκι μου...».

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, την ξάφνιασε, καθώς είπε ότι η γάτα της αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά τελικά δεν πέθανε, καθώς κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα η αξιολάτρευτη γάτα ήταν δίπλα της. «Παθαίνει επιληπτικές κρίσεις, δυστυχώς. Κάναμε μαγνητικές και τομογραφίες...  Είναι λίγο ταλαιπωρημένο το γατάκι. Την αγαπώ πολύ, την έχω πέντε χρόνια. Ήταν αμφίβολο αν θα ζήσει, αλλά τελικά τα κατάφερε» είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.



Η  πρόσφατη ανάρτησή της.