Breaking News

Αποκαλυπτικός ο Παύλος Χαϊκάλης στην... «ώρα της αλήθειας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή ήταν η σειρά του Παύλου Χαϊκάλη να καθίσει στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για τη ζωή του, ενώ περιέγραψε τη διατροφή που τον έκανε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά μέσα σε λίγους μήνες.

Ακόμη, μίλησε για το τρίτο του διαζύγιο, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση του με την αστρολογία και την φιλοσοφία.

Ο ίδιος είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ελεονώρα Μελέτη πως έχασε πολλά κιλά όχι από στεναχώρια, αλλά διεκδικώντας έναν νέο εαυτό, τονίζοντας πως «Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια».

Μετά τη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε στην «Ώρα της αλήθειας» (2ο βίντεο) από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου «Έχεις προβλέψει αν θα κάνεις τέταρτο γάμο;», ο ηθοποιός απάντησε «Ναι».

Επίσης, δήλωσε ότι θα αρνιόταν να παίξει σε ταινία στο Χόλιγουντ, αν ο ρόλος απαιτούσε να πάρει ξανά τα 30 κιλά που έχασε.

Μετά από σχετική ερώτηση, αποκάλυψε ότι έτυχε να πιάσει κουβέντα με θαυμάστριά του στα social media. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η συζήτηση είχε καλό αποτέλεσμα, καθώς οι δυο τους βγήκαν και ραvτεβού!

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν κατέφυγε σε καφετζού, ενώ στο τέλος έκανε και... μάθημα αστρολογίας στο Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δείτε τα βίντεο.