Breaking News

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Η πιο τρυφερή αγκαλιά στα SAG Awards 2020 (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 26η ετήσια απονομή των βραβείων SAG (Screen Actors Guild) Awards πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, επιβραβεύοντας τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Όπως έγινε πριν λίγο καιρό στις "Χρυσές Σφαίρες 2020", την παράσταση έκλεψαν οι παρουσίες του Brad Pitt και της πρώτης συζύγου του Jennifer Aniston.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα. Ένα λαμπερό ζευγάρι, που παραμένει λαμπερό και ως... πρώην. Πολλά δημοσιεύματα κατά καιρούς κάνουν λόγο για επανένωση, ωστόσο οι δύο ηθοποιοί φαίνεται ότι παραμένουν απλά φίλοι.

Τη στιγμή που ο Brad Pitt πήρε το βραβείο του Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία "Once Upon a Time in Hollywood - Κάποτε στο Χόλιγουντ" του Quentin Tarantino, η 50χρονη Jennifer τον παρακολουθούσε ενθουσιασμένη, μη κρύβοντας τον θαυμασμό της.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό όταν η γοητευτική ηθοποιός πήρε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά ("The Morning Show"). Ο 56χρονος Brad Pitt χαμογελούσε στα παρασκήνια, όπου είδε τη βράβευσή της, στημένος μπροστά σε μία οθόνη.

Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήταν η συνάντησή τους στα παρασκήνια και η τρυφερή αγκαλιά μεταξύ τους. Μία όμορφη σκηνή, που έκανε το Twitter να πάρει φωτιά από τα σχόλια των θαυμαστών τους, που επιμένουν να τους θέλουν μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Daily Mail και το βίντεο που ακολουθεί.