Breaking News

Έφτασε στον Καναδά ο Harry - Η βόλτα της Meghan Markle με τον μικρό Archie (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα ζωή για τον Harry και τη Meghan Markle στον Καναδά, που - μετά την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ - αποσύρονται και επίσημα από τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπως επιθυμούσαν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Meghan Markle καταγράφηκε χαμογελαστή στο Βανκούβερ να κάνει βόλτα με τα σκυλιά της, έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Archie, ενώ συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες.

Η Meghan έκανε βόλτα στο πάρκο Horth Hill Regional Park κοντά στο αρχοντικό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου είχε περάσει τις ημέρες των εορτών με τον Harry και τον Archie.

Από την άλλη, ο Harry εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας στον Καναδά, μετά το αεροπορικό ταξίδι του από το Λονδίνο και έδειξε να "ακτινοβολεί από χαρά", επισημαίνει η Daily Mail.

Η απόφαση για το ζευγάρι θα έχει οικονομικό κόστος, καθώς θα επιστρέψουν τα 2,4 εκατ. λίρες, που δαπανήθηκαν για την πλούσια ανακαίνιση του σπιτιού στο κάστρο του Windsor. Ωστόσο, φέρεται ότι θα συνεχίσουν να έχουν οικονομική βοήθεια, όσον αφορά την προσωπική τους ασφάλεια. Οι δυο τους θα αναφέρονται πλέον ως: Harry, Δούκας του Susseχ και Meghan, Δούκισσα του Susseχ.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail και το βίντεο της Telegraph.