Breaking News

Ελένη Καστάνη: «Ο πατέρας μου είχε φρικτό τέλος... Μέσα μου δεν γιατρεύεται αυτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο Dot την Ελένη Καστάνη, η οποία αρχικά αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και τη συνεργασία τους στην ταινία «Χαλβάη 5-0»...

«Ήθελα πάντα να παίξω με τον Μάρκο Σεφερλή. Υποκλίνομαι στο ταλέντο του» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πρότεινα και  σε σίριαλ να παίξουμε το ζευγάρι, αλλά δεν το δέχτηκαν».

Αναφερόμενη στο θάνατο του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν 12 ετών, είπε, μεταξύ άλλων: «Ο τρόπος που έχασα τον πατέρα μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Επειδή είχε αυτό το φρικτό τέλος στα 52 του, κάτι που έχω ξαναπεί, δεν ήθελα να ξυπνήσω στην ίδια ηλικία και να πω δεν έκανα αυτό που ήθελα στη ζωή μου, άρα δίνω τέλος στη ζωή μου... Αυτό θέλω να το αποφύγω... Και αποφάσισα να κάνω αυτά που έλεγε η ψυχή μου... Φιλοσόφησα γιατί αυτoκτόvησε ο πατέρας μου. Τότε ήμουν 12 ετών. Επειδή ήμουν το τελευταίο άτομο που συνάντησε ο πατέρας μου ζωντανός μέσα στο σπίτι, δε νομίζω ότι μπορεί ποτέ να κλείσει αυτή η πληγή... Τι να μου κάνει ο ψυχίατρος; Μέσα μου δεν γιατρεύεται αυτό...».

Επίσης, η Ελένη Καστάνη μίλησε για τη ζωή της και τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της, ενώ εξομολογήθηκε: «Τα κιλά μου είναι το μόνιμο άγχος μου... Έχω εξάρτηση με το φαγητό... Τρώω στα δύσκολα, όταν είμαι λυπημένη ή έχω άγχος».