Breaking News

Έρωτας μετά (Τηλεταινία): Κεφάλαιο 1

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κεφάλαιο 1: Η τυχαία γνωριμία του Κωνσταντίνου και της Άννας, καθώς και η μετέπειτα συνάντησή τους λόγω των παιδιών τους, δημιουργούν τις συνθήκες για να αναπτυχθεί μια φιλία ανάμεσα στις οικογένειές τους. Τρία χρόνια μετά, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα γίνεται η αφορμή να αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση των δυο τους. Ενώ η Ηλέκτρα και ο Χρήστος προσπαθούν να κατανοήσουν τι συνέβη, βρίσκουν τους εαυτούς τους αντιμέτωπους με την επώδυνη διαπίστωση πως οι σύντροφοί τους διατηρούσαν εpωτική σχέση αλλά και με ένα ντόμινο αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου, Αντιγόνη, αναθέτει σε ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ να βρει την αλήθεια πίσω από το ατύχημα του γιου της, θεωρώντας πως αυτό οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Την ίδια στιγμή, ο αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, ο Γιώργος, τραβά το ενδιαφέρον της γυναίκας του, Νόρας στην υπόθεση της Άννας. Η Νόρα έλκεται τόσο πολύ απ' το μυστήριο, που αρχίζει κι ερευνά μόνη της. Η Ηλέκτρα συγκρούεται έντονα με την Αντιγόνη, που με το πρόσχημα της καλύτερης νοσηλείας, απαιτεί τη μεταφορά του γιου της σε κλινική της επιλογής της. Τα δυο αεροπορικά εισιτήρια που ανακαλύπτει η Ηλέκτρα σε σακάκι του Κωνσταντίνου, τη διαλύουν συναισθηματικά, καθώς μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί την προδοσία του άντρα της και της φίλης της.

Ο Παπαδόπουλος ανακαλύπτει κατεστραμμένα έγγραφα στην εταιρία, γεγονός που τον οδηγεί σ' ένα πρώτο συμπέρασμα και δίνει συγκεκριμένη κατεύθυνση στην έρευνά του. Η Άννα εξακολουθεί να θεωρείται αγνοούμενη. Το ενδιαφέρον της Νόρας για την υπόθεση, ανοίγει καινούριο δρόμο στην έρευνα του Γιώργου, βοηθώντας τον να βρει στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα η έρευνα του Παπαδόπουλου τον στέλνει να συναντήσει την Όλγα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Ηλία που μπορεί να του προσφέρει πληροφορίες για τις παράτυπες δραστηριότητές του...

Δείτε το κεφάλαιο 1 στο βίντεο ή στον Alpha

* Τα βίντεο που ανέβασε ο Alpha στο Youtube έχουν σε κάποια σημεία πρόβλημα στον ήχο.


Για την αρχική σελίδα "Έρωτας μετά" πατήστε ΕΔΩ