Breaking News

Έρωτας μετά (Τηλεταινία): Κεφάλαιο 2

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κεφάλαιο 2: Το περίστροφο που βρίσκουν ο Γιώργος με τη Νόρα στο ποτάμι, εισάγει στην υπόθεση για τα καλά την παράμετρο της εγκληματικής ενέργειας. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο παρελθόν του Ηλία, και προτείνει στην Όλγα συνεργασία με αντάλλαγμα. Πίσω στο παρελθόν, τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας πυροδοτούν μια σειρά από νέες συγκρούσεις. Ο Χρήστος επισκέπτεται μετά από πολλά χρόνια τον αδελφό της Άννας στο χωριό, τον Αποστόλη, και έρχονται σε σύγκρουση. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα ξεκινάει τα μαθήματα τάνγκο, με τη βοήθεια της Ηλέκτρας.

Ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα οργανώνουν μια διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, προσκαλώντας και την Άννα με το Χρήστο. Η ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας είναι ακόμα εμφανής, ενώ το διήμερο διακόπτεται από μια ξαφνική/ δραματική εξέλιξη που κλιμακώνει το διαζύγιο Αντιγόνης και Λύσανδρου και αλλάζει την ισορροπία του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα δίνουν το πρώτο τους φιλί στην κηδεία του Λύσσανδρο σε μια έντονα φορτισμένη στιγμή, ενώ στη συνέχεια ξεκαθαρίζουν ότι το φιλί τους δεν σήμαινε κάτι και ότι δεν αλλάζει η σχέση τους. Παράλληλα στην εταιρεία ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις της νέας του θέσης, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με τον Ηλία και την Αντιγόνη.

Στο παρόν, ενώ η έρευνα της αστυνομίας για την κάμερα που βρέθηκε στο σπίτι της Ιτιάς συνεχίζεται, η Ηλέκτρα καταβεβλημένη από τις νέες πληροφορίες για τη σχέση Κωνσταντίνου – Άννας, καταλήγει μεθυσμένη και γίνεται στόχος σeξουαλικής επίθεσης. Γλυτώνει με τη βοήθεια τρίτου και καταφεύγει στο σπίτι του Χρήστου – νηφάλια πλέον τον παρακαλεί να επισκεφτούν μαζί το σπίτι των εpαστών...

Δείτε το κεφάλαιο 2 στο βίντεο ή στον Alpha

* Τα βίντεο που ανέβασε ο Alpha στο Youtube έχουν σε κάποια σημεία πρόβλημα στον ήχο.


Για την αρχική σελίδα "Έρωτας μετά" πατήστε ΕΔΩ