Breaking News

Ψυχίδου για χωρισμό από Κοργιαλά: «Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει... Ήταν συνειδητή απόφαση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε επιβεβαιώσει το χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Ένα μεγάλο διάστημα υπήρχαν κάποιες κόντρες και γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον, αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί... Προσπαθούσα να αλλάξω για να φτιάξουν τα πράγματα... Οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, τελείωσε... Εγώ θα έδινα πολλές ευκαιρίες στη σχέση μας, αλλά όσο κι αν θέλει ο ένας, δυστυχώς η κατάληξη είναι αυτή...».

Από την πλευρά της η Φωτεινή Ψυχίδου είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Δεν είναι πολύ εύκολη περίοδος αυτή για μένα. Είδα τη συνέντευξη του Δημήτρη μαζί με εσάς... δεν το περίμενα. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο... Υπάρχουν χωρισμοί εύκολοι. Αυτός ο χωρισμός δεν είναι εύκολος...

Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης κι αυτό είναι που μετράει. Είναι ένας υπέροχος πατέρας στο Θανάση, απλά, επειδή υπάρχει κι ένα άλλο παιδάκι στην προεφηβεία - και όταν υπάρχουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα - θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι.

Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος πάει να πει ότι δόθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τους δύο. Εντάξει, αποτύχαμε.... είναι μια προσωπική ήττα».