Breaking News

O Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για το χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου... Ο τραγουδιστής είπε στην Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Ισχύει... συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα το ήθελα, είμαι πολύ της οικογένειας, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει, για πολλούς λόγους. Συνέβη και σε μας. Δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν τα παιδιά, τα οποία - εννοείται - μόνιμα θα τα προσέχουμε. Ό,τι χρειαστεί η Φωτεινή, οποιαδήποτε στιγμή, θα τρέξω πρώτος απ' όλους.

Ένα μεγάλο διάστημα υπήρχαν κάποιες κόντρες και γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον, αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί... Προσπαθούσα να αλλάξω για να φτιάξουν τα πράγματα... Οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, τελείωσε... Εγώ θα έδινα πολλές ευκαιρίες στη σχέση μας, αλλά όσο κι αν θέλει ο ένας, δυστυχώς η κατάληξη είναι αυτή...

Η Φωτεινή δεν ήθελε γάμο και σύμφωνο συμβίωσης. Θα πρέπει να γίνουν κάποια χαρτιά ώστε να είμαι κατοχυρωμένος και εγώ και η Φωτεινή και το παιδί...»