Breaking News

Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοβαρή κρίση φαίνεται ότι περνάει η σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά, περίπου τρία χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους, στα τέλη Φεβρουαρίου 2017. Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε σήμερα στο Πρωινό: 

«Έχουμε μία είδηση, που δεν είναι ευχάριστη... έχουμε έναν χωρισμό. Πριν τις γιορτές είχαμε την πληροφορία ότι η σχέση τους δεν ήταν σε πάρα πολύ καλό σημείο. Χθες το απόγευμα, λοιπόν, είχαμε μια πολύ μεγάλη τηλεφωνική συζήτηση με τη Φωτεινή, με πολλές εξομολογήσεις... 

Μου είπε ότι πλέον η σχέση αυτή είναι στο τελικό στάδιο. Από την πλευρά της, νομίζω ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Είναι κάποιες τυπικές διαδικασίες για να οριστικοποιηθεί αυτός ο χωρισμός. Υπάρχει μια πολύ έντονη κρίση.

Ξέρω ότι ο Δημήτρης Κοργιαλάς το πάλευε μήπως δεν είναι κάτι οριστικό. Ωστόσο νομίζω ότι η Φωτεινή Ψυχίδου έχει πάρει την απόφασή της και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει επιστροφή...».

Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο τραγουδιστής είχε τονίσει με χιούμορ, εξηγώντας το λόγο που δεν παντρεύεται τη σύντροφό του: «Φοβάμαι ότι η Φωτεινή θα ξεκινήσει για την εκκλησία και θα πάει για μπάνιο στην παραλία! Και θα περιμένω σαν τον βλάκα έξω από την εκκλησία! Οπότε μην το συζητάμε...».