Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Δήμητρας Παπαδήμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν μου αρέσει τίποτα στον Γιάννη, απολύτως! Όσα κάνει είναι στραβά. Ξέρεις γιατί; Γατί δεν αντέχει την πραγματικότητα... Κι αυτό είναι που μ΄αρέσει και γι' αυτό είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Γιατί είναι ένας απίστευτα ρομαντικός άνθρωπος, που, επειδή δεν αντέχει, φέρεται αλλοπρόσαλλα και μου σπάει τα νεύρα» είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα η Δήμητρα Παπαδήμα, σε μία ακόμα από τις απολαυστικές συνεντεύξεις της με τον Γιάννη Μποστατζόγλου.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαρίκα Κοτοπούλη: Το αγρίμι» στο θέατρο Άλφα. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, η οποία γεννήθηκε το 1996. Τα τελευταία χρόνια μένουν σε διαφορετικά σπίτια. Ο Γιάννη Μποστατζόγλου μένει στο επάνω διαμέρισμα.

Η ηθοποιός και συγγραφέας υποδέχθηκε στο σπίτι της την Ελένη Μουστάκη, που την επισκέφτηκε με την κάμερα του Happy Day και μίλησε για την παράσταση, τη ζωή της, την κόρη της και τον σύντροφό της. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είμαι και μάνα και υπηρέτρια εδώ μέσα, δoύλα, μαγείρισσα, πλύστρα κι απ' όλα. Νευριάζω που τα κάνω όλα αυτά, αλλά πρέπει να τα κάνω, τα θεωρώ υποχρέωση μου... Νομίζω ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος στα 57 μου χρόνια.

Ο Γιάννης είναι ένας σπάνιος άνθρωπος... παιδί, το αγόρι που δεν μεγαλώνει ποτέ. Κράτησα τα καλά του και έμεινα μαζί του 27-28 χρόνια. Έχουμε βρει τους κωδικούς μας... Τσακωνόμαστε, κάνουμε και συνεχίζουμε. Ο Γιάννης μένει στο επάνω διαμέρισμα, όσο πάει έρχεται και πιο κοντά...».

Δείτε όσα είπε στην Ελένη Μουστάκη, όπως και πλάνα από το όμορφο σπίτι της.