Breaking News

Φάνης Μουρατίδης: Η ζωή του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η επιθυμία για τρίτο παιδί (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολογητική συνέντευξη στο «The 2Night Show», ο  Φάνης Μουρατίδης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», μίλησε για τη συνειδητή του απόφαση να απέχει τα τελευταία δύο χρόνια από το θέατρο, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, ωστόσο κατά καιρούς δημοσιεύματα - που πάντα διαψεύδονται - τους θέλουν να χωρίζουν.

Τον περασμένο χρόνο η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι το λένε, γιατί σου λέει "Κάποια στιγμή θα χωρίσουν. Άρα θα το λέμε κάθε τόσο και κάποια στιγμή θα πέσουμε μέσα". Την πρώτη φορά που το διάβασα ταράχτηκα γιατί με έπαιρναν τηλέφωνα. Εκεί στεναχωρήθηκα και πήρα το Φάνη τηλέφωνο».

Μεταξύ άλλων, ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε πως, αν και μεγάλωσε σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, δεν είχε σαν όνειρο να δημιουργήσει τη δική του. Ωστόσο τώρα θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με την Άννα Μαρία.

«Μακάρι να αποκτήσουμε ένα τρίτο παιδί, το θέλουμε και οι δύο. Θα ήθελα σίγουρα κopiτσι, αλλά ευτυχώς έχω την ανιψιά μου και με καλύπτει αυτό» είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε τη συνέντευξη.