Breaking News

H Μαρία Πετεβή περιγράφει πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με τις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Πετεβή φιλοξενήθηκε στο πλατό του «The 2Night Show», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «Πηνελόπη», τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του AΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Αναφερόμενη στο πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με τη σειρά, η ταλαντούχα και γλυκιά ηθοποιός τόνισε:

«Έμαθα για τη σειρά και σκεφτόμουν να στείλω βιογραφικό. Επειδή έχω κάνει κι άλλες φορές τηλεόραση και ήμουν και στη "Μουρμούρα" - που μου άρεσε και πέρασα υπέροχα και μου είχαν πει να συνεχίσω τα guest - φοβόμουν πάρα πολύ το καθημερινό. 

Είμαι τελειομανής και θέλω να γίνονται σωστά τα πράγματα. Φοβόμουν τους ρυθμούς, που ακολουθούνται σε ένα καθημερινό. Δεν έχεις πολλές λήψεις, δεν έχεις τον ίδιο χρόνο να προετοιμαστείς και υπάρχει μεγάλη κούραση. Και τα πράγματα για να μεστώσουν και να γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν, θέλουν χρόνο. Ούτως ή άλλως στην τηλεόραση δεν έχεις χρόνο, όπως σε μία ταινία, αλλά σε ένα καθημερινό τρέχεις και δεν φτάνεις. Οπότε φοβόμουν πάρα πολύ...

Αλλά με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο, μάλλον με είχαν δει σε κάποια σειρά... Όταν πήγα στο κάστινγκ και είδα τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ένιωσα εμπιστοσύνη. Ήθελα να συνεργαστώ μαζί του από την πρώτη στιγμή».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.