Breaking News

Γ. Κηλαηδόνη: Περιγράφει πώς γνώρισε τον σύζυγό της μέσω του πατέρα της, Λουκιανού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον επόμενο μήνα (7 Φεβρουαρίου) συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη. Η κόρη του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», όπου, μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς γνώρισε τον σύζυγό της, μέσω του πατέρα της.

Η ηθοποιός Γιασεμί Κηλαηδόνη είπε στην Ειρήνη Αρβανίτη, που τη συνάντησε στο Θέατρο Μεταξουργείο: 

«Κάποια στιγμή, τη δεκαετία του '90, ο Λουκιανός δέχτηκε πρόταση από μία μπάντα, που ονομαζόταν "Take the Money and Run". Τα παιδιά δεν γνώριζαν τον Λουκιανό και τον κάλεσαν να τους ακούσει. Τότε ξεκίνησε μία πολύ μεγάλη εκτίμηση και φιλία. Ο Λουκιανός άκουσε τη μπάντα, του άρεσε πάρα πολύ και συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια. Μέλος της μπάντας ήταν και ο μετέπειτα σύντροφός μου, άντρας μου και πατέρας της 3χρονης κόρης μας, της Μαρίνας.

Γεννήθηκα στη Λάρισα την περίοδο που η μητέρα μου, η Άννα Βαγενά, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Εκείνη την εποχή, εν ώρα παράστασης, η γιαγιά μου διασχίζει την πλατεία με μένα στην αγκαλιά της, πλησιάζει τη σκηνή και λέει στη μητέρα μου: "Να τα αφήσεις αυτά και να κατέβεις να πάρεις το παιδί σου! Που κάνετε παιδιά και τα δίνετε στους άλλους να τα μεγαλώνουν!".

Όλη μας η ζωή ήταν πολύ ζεστή και αγαπημένη με τον Λουκιανό. Για μένα είχε γράψει το τραγούδι "Τζιν-Τζιν-Τζιν", το οποίο το τραγουδάω κι εγώ στην κόρη μου. Δεν τον ρώτησα ποτέ πώς του ήρθε η έμπνευση για το τραγούδι. Το θεωρούσα ένα τόσο ωραίο δώρο...

Η πρώτη επαφή μου με την τηλεόραση ήρθε το 2000. Ήμουν την πρώτη χρονιά στις "Αέρινες Σιωπές" (Mega). Μετά, από το 2004 μέχρι το 2006, ήμουν στη σειρά "Φιλοδοξίες" (επίσης, Mega). 

Με τα λεφτά που πήρα από τις "Φιλοδοξίες" πήγα στη Νέα Υόρκη, όπου έμεινα ένα εξάμηνο, κάνοντας σεμινάρια σε δύο εξαιρετικές σχολές υποκριτικής».

Στο τέλος της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Η παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Μεταξουργείο σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας. Παίζουν: Γιασεμί Κηλαηδόνη, Αλέξανδρος Σωτηρίου, Λίνα Φούντογλου, Σταμάτης Μπάκνης και οι μικρές Ιωάννα Αλεξανδρή και Κατερίνα Κανάκη.