Breaking News

Open: Μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά από το OPEN! Γουίλ Σμίθ, Ράσελ Κρόου, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λίαμ Νίσον και πολλοί ακόμα, φέρνουν τη μαγεία του σινεμά στο σπίτι...

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21.00 - Εχθροί για πάντα (Seraphim Falls)

Με τους: Πιρς Μπρόσναν, Λίαμ Νίσον, Αντζέλικα Χιούστον
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φον Άνκεν 

Μετά το τέλος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, πέντε άντρες καταδιώκουν έναν πρώην αξιωματικό των Βορείων για να πάρουν εκδίκηση για όσα συνέβησαν στο Σέραφιμ Φόλς. Ένα συγκλονιστικό γουέστερν γεμάτο δράση με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στις 21:00 - Αόρατος εχθρός (Eye In The Sky)

Με τους: Χέλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν
Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ 

Μια πολυεθνική στρατιωτική επιχείρηση, της οποίας ηγείται η συνταγματάρχης Κάθριν Πάουελ, αναγνωρίζει στο Ναϊρόμπι τρεις καταζητούμενους, έτοιμους για τρομοκρατικό χτύπημα. Ενώ όμως όλα είναι έτοιμα για το βομβαρδισμό τους, η είσοδος ενός μικρού κopιτσιού στη ζώνη πυρός αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 23:15 - Τηλε...φονικός θάλαμος (Phone Booth)

Με τους: Κόλιν Φάρελ, Κίφερ Σάδερλαντ, Φόρεστ Ουίτακερ
Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ

Ο δημοσιογράφος Στιούαρτ Σέπαρντ βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, τον οποίο σημαδεύει το τουφέκι ενός ελεύθερου σκοπευτή. Ανήμπορος να φύγει ή να πάρει βοήθεια από τους γύρω περαστικούς, ο Στιούαρτ διαπραγματεύεται με τον καλούντα που οδηγεί σε ένα αναπάντεχο τέλος.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 22:00 - Διασταυρούμενα πυρά (Freelancers)

Με τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φόρεστ Ουίτακερ, Κέρτις Τζάκσον ( 50 Cent)
Σκηνοθεσία: Τζέσι Τερέρο

Ο γιος ενός δολοφονημένου αστυνομικού αποφασίζει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και σύντομα έρχεται σε σύγκρουση με τον πρώην συνεργάτη του και μια ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 21:00 - Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα (Welcome to the Jungle)

Με τους: Ζαν - Κλωντ Βαν Νταμ, Άνταμ Μπρόντι, Ρομπ Χιούμπλ
Σκηνοθεσία: Ρομπ Μέλτζερ

Μια εταιρική εκδρομή με στόχο τη σύσφιξη των συναδελφικών σχέσεων, αλλά και την ανάπτυξη της ηγετικής ικανότητας σε ένα τροπικό νησί, ξεφεύγει από κάθε έλεγχο όταν οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 23:00 - Destruction: Los Angeles

Με τους: Κρεγκ Σέφερ, Σίνθια Βάτρος, Ρόμεο Μίλερ
Σκηνοθεσία: Τίμπορ Τακακς

Μια θανατηφόρα έκρηξη και ο αιφνίδιος σεισμός ταρακουνούν το Λος Άντζελες, και ο δημοσιογράφος Τζον Μπένσον αρπάζει την ευκαιρία, του να καλύψει τις σπάνιες ειδήσεις της αυξανόμενης σεισμικής δραστηριότητας.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 23:15 - Epαστές μετ' εμποδίων (Laws of Attraction)

Με τους: Τζούλιαν Μουρ, Πιρς Μπρόσναν, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Σιν
Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ 

Όταν η Όντρεϊ Γουντς, η καλύτερη δικηγόρος διαζυγίων της Νέας Υόρκης, αναλαμβάνει το διαζύγιο ενός διάσημου ζευγαριού, τα βρίσκει σκούρα με τον αντίπαλό της Ντάνιελ Ράφερτι, τον κορυφαίο δικηγόρο του Μπέβερλι Χιλς που μόλις μετακόμισε στην Νέα Υόρκη. Καταλήγει μάλιστα και παντρεμένη μαζί του.