Breaking News

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: «Σεβόμαστε την επιθυμία τους...» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, που γνωστοποίησαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για απογοήτευση από την πλευρά της βασίλισσας και της οικογένειάς της, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συζήτηση στο Sandringham, στην οποία συμμετείχαν και οι πρίγκιπες Κάρολος, William και Harry.

Από τη βασιλική κατοικία οι πρίγκιπες αποχώρησαν με ξεχωριστά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τη Daily Mail. Κατόπιν η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. 

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με πλήρες ωράριο, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ θα παραμείνουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου.

Ο Harry και η Meghan έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στη νέα τους ζωή. Έχει επομένως συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια περίοδος μετάβασης στην οποία θα περάσουν χρόνο στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα που πρέπει να επιλύσει η οικογένειά μου και πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα, αλλά ζήτησα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες».

Η ανακοίνωση, όπως τη δημοσιεύει η Daily Mail.