Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης ρήξης στο Μπάκιγχαμ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αιφνιδίασαν τους πάντες, ανακοινώνοντας ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, προκειμένου να εργαστούν για να είναι  οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε ότι η απόφασή τους ελήφθη χωρίς τη γνώση της βασίλισσας, του πρίγκιπα Καρόλου ή του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να έμαθε τα νέα από τα τηλεοπτικά κανάλια. Μάλιστα, μια ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε ότι η βασίλισσα και η οικογένειά της είναι «βαθιά απογοητευμένοι».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Daily Mail, την Πέμπτη η βασίλισσα συγκάλεσε μια συνάντηση για να προσπαθήσει να βρει σύντομα έναν «λειτουργικό» μελλοντικό ρόλο για το Δούκα και τη Δούκισσα του Susseχ.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμμετείχαν σε μια τηλεδιάσκεψη με τον πρίγκιπα Harry, για να προσπαθήσουν να επιλύσουν τη διαδικασία εξόδου του τελευταίου από τη βασιλική οικογένεια.

Η βασίλισσα θέλει αυτή η κατάσταση να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με μια πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στις συνομιλίες, που θα ακολουθήσουν, δεν αποκλείεται να πάρουν μέρος και μέλη της κυβέρνησης, ανάμεσά τους η Υπουργός Εσωτερικών Priti Patel.

Εδώ και πολύ καιρό το πριγκιπικό ζεύγος είχε μπει σε τροχιά ρήξης με το Μπάκιγχαμ και οι αποστάσεις έγιναν χάσμα.

Δείτε το χρονικό της ρήξης, στο βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Χαραμίδης για το δελτίο του Open.