Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα! (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξάφνιασαν τους πάντες το βράδυ της Τετάρτης ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, που ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, προκειμένου να εργαστούν για να είναι  οικονομικά ανεξάρτητοι, όπως αναφέρουν, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να κάνουμε μια μετάβαση φέτος, θέλοντας να επιτύχουμε έναν προοδευτικό νέο ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. 

Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως "ανώτερα" μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την αλλαγή.

Τώρα σχεδιάζουμε να μοιράσουμε το χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους οργανισμούς που βρίσκονται υπό τη στήριξή μας.

Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε το γιο μας με σεβασμό στη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το χώρο ώστε να επικεντρωθεί στο επόμενο βήμα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας της νέας φιλανθρωπικής μας οργάνωσης.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του συναρπαστικού νέου βήματος, ενώ συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την αυτού Μεγαλειότης τη Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ως τότε, παρακαλώ αποδεχτείτε τις βαθιές μας ευχαριστίες για τη συνεχή στήριξή σας.»