Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Απογοήτευση στο Παλάτι για την ανακοίνωσή τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απρόβλεπτες διαστάσεις στη Βασιλική Οικογένεια φαίνεται ότι θα έχει η ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι γνωστοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το ζευγάρι, που σκοπεύει να μοιράσει το χρόνο του μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, έκανε την ανακοίνωση - «βόμβα» λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από ένα διάλειμμα έξι εβδομάδων στον Καναδά...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η απόφασή τους ελήφθη χωρίς τη γνώση της βασίλισσας, του πρίγκιπα Καρόλου ή του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να έμαθε τα νέα από τα τηλεοπτικά κανάλια.

Μια ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε ότι η βασίλισσα και η οικογένειά της είναι «βαθιά απογοητευμένοι».

Σε μία λιτή δήλωση, εκπρόσωπος από το παλάτι του Μπάκιγχαμ τόνισε: «Οι συζητήσεις με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Susseχ βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να υιοθετήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά πρόκειται για περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να προχωρήσουν».


Όπως αναφέρει η Daily Mail, αξιόπιστες πηγές κατέστησαν σαφές ότι η ανακοίνωση - σοκ ήταν μια προσωπική δήλωση και «τα μέλη της οικογένειας δεν γνώριζαν για το περιεχόμενο».

Ένας βοηθός στο παλάτι φέρεται να είπε: «Τους δόθηκαν ο γάμος που ήθελαν, το σπίτι που ήθελαν, το γραφείο που ήθελαν, τα χρήματα που ήθελαν, το προσωπικό που ήθελαν, οι  περιηγήσεις που ήθελαν και είχαν την υποστήριξη της οικογένειάς τους. Τι περισσότερα ήθελαν;».

Μια άλλη βασιλική πηγή επισήμανε: «Είναι βαθιά άδικο για τη βασίλισσα και δεν αξίζει να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Η οικογένεια καταλαβαίνει ότι θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό και είναι απολύτως πρόθυμη να τους βοηθήσει, αλλά οι άνθρωποι είναι απλώς καταστροφικοί».