Breaking News

Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πρώτο «The 2Night Show» της νέας χρονιάς τη Δούκισσα Νομικού. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο παραχώρησε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μίλησε για τον έγγαμο βίο και για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μητρότητα, καθώς και για την αφοσίωση στην οικογένειά της.

Αποκάλυψε, επίσης, πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει τρίτο παιδί, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Θέμο Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2019.

«Με τον Θέμο συνεργαστήκαμε πέντε χρόνια και τον ήξερα και άλλα τόσα χρόνια πριν που πήγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του, οπότε ήμασταν οικογένεια. Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας, ήταν μέντορας. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε όλα. Τον ρωτούσα για τα πάντα και πάντα είχε μια σωστή άποψη και μία γνώμη με ανιδιοτέλεια να μοιραστεί μαζί μου. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εμένα μου είχε φερθεί καλύτερα από τον οποιονδήποτε συνεργάτη. Μου λείπει πολλές φορές...» είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού, η οποία στις Μύγες βρέθηκε αντιμέτωπη με την κριτική επιτροπή του... ΜΝΤΜ.

Δείτε τα βίντεο.