Breaking News

Κανάκης για ΣΚΑΪ: «Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν ο Αντώνης Κανάκης είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1... Δύο μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του 2018, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον παρουσιαστή και τους «Ράδιο Αρβύλα».

Χθες ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσαν, μέσω Facebook, την αποχώρησή τους από τον ΣΚΑΪ (δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση).

Σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασε στη «Φωλιά των Κου Κου» την ανακοίνωση του Κανάκη, που υπογράφει η πληρεξούσια δικηγόρος του, Χριστίνα Παναγουλέα, η οποία αναφέρει (δείτε το βίντεο στο τέλος):

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δε μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. 

Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Την Τρίτη ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του είχαν γράψει στο Facebook, στη σελίδα του «Βινυλίου»:

«Καλησπέρα σε όλους. Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Βινυλίου»


Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η νέα ανακοίνωση από το 6ο λεπτό και μετά...