Breaking News

«Κρατάς μυστικό»: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διευκρινίζει τι συμβαίνει με τη σειρά του Alpha (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα, όταν ρωτήθηκε για τη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;», η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε: «Αφήστε με γιατί έχω κάποια νεύρα με τον Alpha... Η ιστορία αυτή ήταν να εξελιχθεί περισσότερο, ήταν να γίνουν παραπάνω επεισόδια. Η δική μου ιστορία δεν έχει εξελιχθεί καθόλου και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί... Θα δούμε... Θα τα δείξει αυτά η ιστορία...».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στο «Έλα, Χαμογέλα», όπου αναφέρθηκε στο «Hairspray» - The Broadway Musical στο θέατρο Ακροπόλ, όπου πρωταγωνιστεί. Επίσης, μίλησε για τη ζωή της και τα τηλεοπτικά της σχέδια, ενώ είπε για τη σειρά «Κρατάς μυστικό;»:

«Τα γυρίσματα για τη σειρά τα είχαμε ξεκινήσει λίγο μετά το Πάσχα οπότε, μέχρι να ξεκινήσουμε πρόβες στο θέατρο, είχαμε ολοκληρώσει αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς. Μετά κάναμε μία παύση τις ημέρες των Χριστουγέννων και τώρα έχουμε ξαναμπεί και κάνουμε γύρισμα για άλλα τρία επεισόδια, που θα ολοκληρωθεί και η σειρά πια...

Η συμφωνία που κάναμε σε πρώτο στάδιο όλοι για τη σειρά ήταν για τον πρώτο κύκλο, που ήταν 15 επεισόδια. Υποτίθεται μετά, ανάλογα και με την πορεία, θα μιλούσαμε για τα υπόλοιπα επεισόδια. Έγιναν αυτά τα 15 επεισόδια και προφανώς για να είναι ο δεύτερος κύκλος 3 επεισόδια και να μην είναι άλλα 15, το κανάλι αποφάσισε ότι αυτό έπρεπε να κάνει και να ολοκληρωθεί η σειρά.

Εάν θα μπορούσαν να είχαν γίνει τα πράγματα διαφορετικά... Εμένα η δουλειά μου είναι να είμαι στη δουλειά και να κάνω το ρόλο μου. Όλα τα υπόλοιπα στάδια, που έχουν να κάνουν με την επιτυχία ή όχι μιας σειράς, δεν μπορούμε να τα ξέρουμε αν έγιναν όπως έπρεπε... 

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η σειρά είναι μία εξαιρετική δουλειά... Πιστεύω γενικά, όχι μόνο για τον Alpha, όταν κάτι είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο - από κάπου προς κάπου άλλου - όλο αυτό το μεσοδιάστημα θα χρειάζεται σίγουρα προσαρμογές. Κάπως πέσαμε κι εμείς σ' αυτήν τη συγκυρία...»

Λίγο αργότερα διευκρίνισε για το «Κρατάς μυστικό;»: «Η σειρά παίζει κάθε Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha. Απλά εγώ το αναφέρω γιατί έχουμε ακόμα αρκετά επεισόδια να προβληθούν. Γιατί υπάρχει και όλο αυτό που έχει γραφτεί ότι η σειρά κόβεται και ο κόσμος, κάπως, νομίζει ότι η σειρά τελειώνει τώρα. Όχι, έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο».