Breaking News

Στη δημοσιότητα βίντεο για τους ληστές των ΑΤΜ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα βίντεο και τα στοιχεία 7 ημεδαπών - μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε βάρος ατόμων που είχαν προβεί σε αναλήψεις χρημάτων από τραπεζικά καταστήματα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της ληστείας και της βiας κατά υπαλλήλων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. προσθέτει: «Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την μεθοδολογία δράσης των συλληφθέντων, αφού κατόπτευαν τραπεζικά καταστήματα, ένας από αυτούς  εισέρχονταν στο υποκατάστημα και προσποιούμενος τον πελάτη, εντόπιζε  άτομα που έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών. Ακολούθως ενημέρωνε τηλεφωνικά για την περιγραφή των παραπάνω πελατών τους συνεργούς του, οι οποίοι τους  ακολουθούσαν και τους αποσπούσαν τα χρήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεθοδολογία και τη δράση των συλληφθέντων υπάρχουν στο σχετικό Δελτίο Τύπου...»



Το σχετικό ρεπορτάζ του Open.