Breaking News

Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Ο έpωτας δεν κρύβεται (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σχέση του Leonardo DiCaprio με την 22χρονη Camila Morrone ξεκίνησε περίπου δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2017.

Το ζευγάρι καταγράφηκε την περασμένη Τρίτη, πιο εpωτευμένο από ποτέ, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία του Αγίου Βαρθολομαίου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η εξέλιξη της σχέσης τους επιβεβαιώνει παλαιότερο δημοσίευμα του US Weekly, όπου μία πηγή είχε δηλώσει ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ 45χρονος ηθοποιός είναι τώρα έτοιμος ακόμη και να αποκτήσει παιδιά.


Η πανέμορφη Camila Morrone, που εντυπωσιάζει με το σώμα της, τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ. Η 43χρονη μητέρα της Lucila Solá - ηθοποιός και πρώην μοντέλο - ήταν κάποτε η σύντροφος του Al Pacino.

Η 22χρονη είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Bukowski" (2013) του James Franco, έπαιξε στο "Death Wish" (2018) με τον Bruce Willis, ενώ τον Νοέμβριο του 2019 έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία "Mickey and the Bear", στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Επίσης, θα τη δούμε στη μίνι σειρά "Daisy Jones & The Six", για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας.