Breaking News

Μάρκος Σεφερλής: «Ανακοινώνω τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι «κλείδωσε» η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον ΣΚΑΪ...

Σήμερα ο κωμικός ηθοποιός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι ενημέρωσε τον ΑΝΤ1, με τον οποίο συνεχίζει τη συνεργασία του. Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»:

«Ανακοινώνω ότι θα συνεργαστώ με τον ΣΚΑΪ. Μου έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΪ γι' αυτήν την εκπομπή, που θα κάνω τώρα, δηλαδή μετά τις γιορτές.

Εννοείται ότι ενημέρωσα τον κ. Ποφάντη (ΑΝΤ1), όχι επειδή έπρεπε να πάρω την άδεια. Απλά επειδή έχουμε μια καλή σχέση και συνεργασία τον ενημέρωσα και του είπα ότι μου προέκυψε αυτή η πρόταση και σκέφτηκα να το κάνω.

Η εκπομπή που θα κάνω θα έχει σκετς και διάφορες ενότητες. Σε κάποια σκετς θα συμμετέχει και το ζωντανό κοινό. Στην εκπομπή θα είναι μια ομάδα με ηθοποιούς που εμπιστεύομαι πολλά χρόνια και γνωρίζω, αλλά θα συμμετέχουν και καινούργια πρόσωπα.

Ο Acun Ilicali είναι πανέξυπνος και ξέρει τι θέλει. Τα βρήκαμε σε όλα τα επίπεδα, είναι άνθρωπος που πιστεύει σ' αυτό το project».