Breaking News

«My Style Rocks 3»: Η ανακοίνωση της Στικούδη για την απουσία της Λένας Χαριζόπουλος (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεύτερη αποχώρηση (;) από «My Style Rocks 3», μετά την Janna Sireak, η οποία αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα.

Ο λόγος για τη 40χρονη Λένα Χαριζόπουλος, για την οποία οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση.

«Πριν ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μέρος, από ό,τι έχετε καταλάβει είστε 10, καθώς η Λένα Χαριζόπουλος δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα για προσωπικούς της λόγους» είπε η Κατερίνα Στικούδη.


Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η Λένα Χαριζόπουλος προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων. Η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο. Είναι οπαδός του «ευ ζην», της αρέσει η καλή ζωή και πάθos της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της.  Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, νικήτρια  αναδείχθηκε - όπως και στην πρεμιέρα - η 33χρονη Αμίνα Χακίμ, από το Βόλο.

Δείτε την ανακοίνωση της Στικούδη και στο 2ο βίντεο την εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ. Ολόκληρο το 2ο επεισόδιο στο τελευταίο βίντεο.