Breaking News

Νέες φωτογραφίες με την αδυνατισμένη Adele - Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καραϊβική (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Δεκέμβριο η Adele είχε ενθουσιάσει τους followers της με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, οι οποίες έδειξαν την εντυπωσιακή αλλαγή της... Αδυνατισμένη και σeξι όσο ποτέ, η 31χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης πόζαρε τότε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της με τον χαρακτήρα Grinch και τον Άγιο Βασίλη.

Ο χωρισμός της τον περασμένο Απρίλιο με τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo, φαίνεται ότι έκανε τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής της.

Την Παρασκευή η Adele καταγράφηκε να κάνει διακοπές στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στο νησί και βρετανικό υπερπόντιο έδαφος, Anguilla.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μαζί της ήταν και ο 25χρονος Άγγλος τραγουδιστής Harry Styles, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction. Αν και υπήρξαν φήμες για επικείμενη συνεργασία τους, οι δυο τους είναι απλά φίλοι.

Επίσης, πιστεύεται ότι την παρέα συμπλήρωσε ο 41χρονος James Corden, Άγγλος ηθοποιός, κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και τραγουδιστής.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά, γεγονός που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Adele ασκείται στο γυμvαστήριο του Joe Wicks, γνωστός για τη μέθοδο The Body Coach, τη βοήθεια του οποίου είχε ζητήσει και η Jennifer Lawrence.

Δείτε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Daily Mail.