Breaking News

Τρέλανε το Instagram η Adele - Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η τραγουδίστρια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μήνα μετά την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Adele δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες που δείχνουν την εντυπωσιακή αλλαγή της.

Η 31χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης πόζαρε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της με τον χαρακτήρα Grinch και τον Άγιο Βασίλη, ενθουσιάζοντας τους followers της, καθώς φαίνεται αδυνατισμένη και σeξι όσο ποτέ.

Στη λεζάντα έγραψε: «Και οι δυο μας προσπαθήσαμε να καταστρέψουμε τα Χριστούγεννα, αλλά μετά οι καρδιές μας μεγάλωσαν! Σ’ ευχαριστώ Grinch που ήρθες στο πάρτι μου και μας έκανες να νιώσουμε σαν παιδιά. Καλά Χριστούγεννα και Καλές Διακοπές σε όλους».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Adele ασκείται στο γυμvαστήριο του Joe Wicks, γνωστός για τη μέθοδο The Body Coach, τη βοήθεια του οποίου είχε ζητήσει και η Jennifer Lawrence.

Υπενθυμίζεται ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο Simon Konecki χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο, μετά από τρία χρόνια γάμου και περίπου οχτώ χρόνια σχέσης. Το 2012 είχε έρθει στη ζωή ο γιος τους Angelo.