Breaking News

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ευτυχία του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα δεν κρύβεται. Το εpωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων και αργότερα απόλαυσε μαγευτικές διακοπές στην Ιταλία, όπου ο ηθοποιός γιόρτασε στις 5 Αυγούστου τα 54α γενέθλιά του.

Οι δυο τους περνούν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε στην κάμερα του Πρωινού:

«Νομίζω ότι η Σοφία είναι παραχώρηση Θεού με την έννοια ότι είχα προσευχηθεί πάρα πολύ στην ζωή μου να βρω επιτέλους γαλήνη στη συναισθηματική μου ζωή. Ενώ τα επαγγελματικά πήγαιναν καλά μου έλειπε το έτερον ήμισυ... Μάλλον πρέπει να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για να βρεθεί ένα τέτοιο πλάσμα... Είμαι με το σωστό άνθρωπο, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος... Όλα ξαφνικά αποκτούν ένα φως και γίνονται παράδεισος».

H Σοφία Μαριόλα σχολίασε: «Αυτά μου τα λέει κάθε μέρα. Ξυπνάμε το πρωί με τον καφέ κι ακούω πολύ όμορφα λόγια. Μπορεί κάποια βράδια, πριν κοιμηθούμε, να σκεφτόμαστε πώς γνωριστήκαμε, τι μας έδεσε και είναι απίστευτο. Λες "Γίνεται κάθε μέρα να νιώθεις τόση ευλογία για τον έpωτα σου;"».

Μεταξύ άλλων, τόνισαν ότι θέλουν πολύ να κάνουν παιδιά. «Ο Στράτος είναι έτοιμος, εγώ το καθυστέρησα λίγο» εξήγησε η Σοφία Μαριόλα.

Δείτε όσα είπαν στη Νάνσυ Παραδεισανού.