Breaking News

Π. Σταθακοπούλου: «Είναι ακόμα άντρας μου... Όλες οι μεγάλες σχέσεις έτσι πρέπει να προχωρούν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «The Children», που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, μαζί με την Ρένια Λουϊζίδου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει τον Φεβρουάριο στην «Όμορφη πόλη», μια μοναδική θεατρική - μουσική υπερπαραγωγή, ωδή στο μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Η ηθοποιός μίλησε για τις παραστάσεις στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου», ενώ - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και στο χωρισμό της, μετά από 15 χρόνια γάμου, με τον Αλέξανδρο Καλδή, τον οποίο θεωρεί ακόμα άντρα της, όπως τόνισε. Συγκεκριμένα, είπε στη Δήμητρα Καλφούντζου:

«Η σχέση μου με τον άντρα μου - γιατί είναι ακόμα άντρας μου - είναι μια πολύ ισχυρή σχέση της ζωής μου. Νομίζω πολλά ζευγάρια περνάνε από φάσεις, που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν και οι ίδιοι και η σχέση τους. Δε θα χαρακτήριζα τη σχέση μας έναν κλειστό κύκλο. Θα έλεγα ότι... αποπειρόμαστε να ζήσουμε σαν δύο πολύ νεότεροι της ηλικίας μας άνθρωποι, έχοντας μια πολύ δυνατή και ζεστή σχέση ακόμα.

Κανονικά όλες οι μεγάλες σχέσεις έτσι θα έπρεπε να προχωρούν, ανεξαρτήτως παιδιού, δηλαδή να μετασχηματίζονται σε κάτι άλλο. Και πού ξέρεις; Δεν ξέρεις ποτέ με τις σχέσεις και με τους ανθρώπους πότε και πού και πώς ξανασυναντιέσαι...»

Για την όμορφη κόρη τους, Χριστίνα, επισήμανε: «Με την κόρη μου δε μοιάζουμε εξωτερικά. Δεν ξέρω καν αν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες, αλλά οι ψυχές και τα θέλω μας συναντιούνται ανά δέκατα του δευτερολέπτου».