Breaking News

«Η Meghan Markle ένιωθε παρείσακτη στο Ηνωμένο Βασίλειο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Meghan Markle πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Βανκούβερ, μετά την απόφαση της ίδιας και του πρίγκιπα Harry να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η διαδικασία αποχώρησης μόνο απλή δεν είναι, καθώς χρειάζεται χρόνος για να αποσαφηνιστούν οι όροι και να μπορούν να εφαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα για τη σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ, σχετικά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του πρίγκιπα Harry φέρεται να είπε: «Εάν οι σχέσεις ήταν καλύτερες, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά... Υπάρχει πολύ μίσος και έχθρα στη βασιλική οικογένεια - είναι τοξική».

«Η Meghan δεν ένιωθε καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν κοιμόταν καλά και είχε αρχίσει να έχει κρίσεις άγχους για το μέλλον της. Δεν ήθελε να μεγαλώσει τον Archie στη Βρετανία» είπε από την άλλη φίλος της Meghan Markle.

Κι ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη Βρετανία, εταιρίες εκμεταλλεύονται το Megxit για να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Στη συνέχεια, μετά το ρεπορτάζ, η Μάρα Μεϊμαρίδη ανέλυσε τους λόγους που έκαναν τη Meghan να νιώθει παρείσακτη από τη βασιλική οικογένεια.

Δείτε το βίντεο.