Breaking News

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle στον Καναδά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη η Meghan Markle - που έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο πρίγκιπας Harry παρέμεινε για τα σοβαρά διαδικαστικά θέματα μετά την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα - πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Βανκούβερ, σε μια από τις φτωχότερες γειτονιές στον Καναδά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Meghan άφησε για λίγο το αρχοντικό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων στη νήσο Βανκούβερ - όπου είχε περάσει τις διακοπές, τις ημέρες των εορτών, με τον Harry και τον μικρό Archie - και επισκέφτηκε ένα άσυλο για γυναίκες στο Downtown Eastside Women's Center, το οποίο δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.

"Η Δούκισσα του Susseχ, Meghan Markle, μας επισκέφθηκε για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τις γυναίκες στην κοινότητα" αναφέρεται στη φωτογραφία.

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, έφυγε από το αρχοντικό του νησιού και έφτασε στο αεροδρόμιο Victoria Harbour περίπου 20 λεπτά αργότερα, όπου εμφανίστηκε ευδιάθετη, επισημαίνει η Daily Mail.

Δείτε τις φωτογραφίες.