Breaking News

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Μας πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, σε μία εξομολογητική συνέντευξη για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», όπως και στον «κλαριντζή Κυριάκο Βαμβακά», που υποδύεται στη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παντρεύτηκε πρόσφατα τη γυναίκα της ζωής του, Έλενα. Ο ηθοποιός μίλησε για το γλέντι του γάμου, παρουσία των συντελεστών των «Άγριων Μελισσών», καθώς και για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, σε λίγο καιρό. Συγκεκριμένα είπε:

«Στις 17 Δεκεμβρίου παντρευτήκαμε και στις 27-28 του ίδιου μήνα κάναμε το γλέντι, γιατί η γυναίκα μου είναι εγκυμονούσα, δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα. Περιμένουμε το μωρό τον Φεβρουάριο.

Στο γλέντι είχαμε εκπλήξεις... Κάποια στιγμή πήρα το μικρόφωνο και ευχαρίστησα τους καλεσμένους που ήρθαν στο γλέντι. Τους είπα ότι ο πολιτικός γάμος έγινε πριν λίγες ημέρες σε στενό κύκλο και πως κάνουμε το γλέντι γιατί δεν ξέρουμε πότε θα κάνουμε τον θρησκευτικό...

Οπότε εκείνη τη στιγμή ακούω από μακριά κάποιον να λέει "Δεν κάνατε θρησκευτικό; Τώρα θα γίνει!". Και έρχεται ο παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Κωστής Σαββιδάκης και μας παντρεύει εκεί, επί τόπου! Μας έκανε και θρησκευτικό γάμο. Φόρεσε ένα ράσο και μας είπε πολύ ωραία λόγια, τα οποία τα λένε οι παπάδες, αλλά τα λένε τόσο γρήγορα που δεν τα καταλαβαίνεις...»

Δείτε τη συνέντευξη.