Breaking News

Βραβεία Grammy: Ο θρίαμβος της Billie Eilish και η κοινή εμφάνιση των Channing Tatum - Jessie J (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  χθεσινοβραδινή απονομή των βραβείων Grammy επισκιάστηκε από το θάνατο του θρύλου του ΝΒΑ, Kobe Bryant...

Η Alicia Keys άνοιξε τον χορό των αφιερώσεων στον σπουδαίο αθλητή, με την 18χρονη Billie Eilish να ανατρέπει στη συνέχεια όλα τα προγνωστικά, κερδίζοντας στις μεγάλες κατηγορίες: Άλμπουμ της χρονιάς, καλύτερο ποπ άλμπουμ, καλύτερη ηχογράφηση, καλύτερο τραγούδι και κορυφαία νέα τραγουδίστρια.

Σε πάρτι, που ακολούθησε, την παράσταση έκλεψαν ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός Channing Tatum και η 31χρονη Βρετανίδα τραγουδοποιός Jessie J, με τη δημόσια εμφάνισή τους να επιβεβαιώνει ότι είναι ξανά μαζί.

Πρόσφατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, μετά από ένα χρόνο σχέσης. Νωρίτερα, την Παρασκευή, ο Tatum ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Ο Channing Tatum, που έγινε πασίγνωστος από τη συμμετοχή του στο "Step Up: Στα Βήματα του Πάθoυs" (2006), είχε παντρευτεί το 2009 τη Jenna Dewan, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας. Τον Απρίλιο του 2018 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους ήρθαν τελικά σε συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους Everly.

Δείτε το ρεπορτάζ του Euronews και τις φωτογραφίες της Daily Mail με τους Channing Tatum - Jessie J.