Breaking News

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς... Δεν χάρηκαν πολύ στον Alpha» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά «Έλα στη θέση μου» του Alpha, μίλησε για το ρόλο του «Τρελαντώνη», που υποδύεται στο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»:

«Θα είμαι για 4 επεισόδια στο "Καφέ της Χαράς". Λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα... Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους, οπότε τι να κάνουμε, το δεχόμαστε...

Δεν χάρηκαν και πολύ στον Alpha, με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια στο "Καφέ της Χαράς". Δεν γινόταν, όμως, να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση, καθώς ο Τρελαντώνης είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας. Άφησα ένα παιδάκι να παίζει τον Τρελαντώνη και τώρα είδα έναν... παππουλέτο.

Από την αρχή η πρόταση μου έγινε για το ρόλο του Τρελαντώνη. Δεν ξέρω γιατί δεν έκανα το ρόλο του Πουλόπουλου (ώστε να είναι ζευγάρι με τη σύζυγό του, Φωτεινή Ντεμίρη). Ίσως να βλέπουν ότι δεν ταιριάζουμε. Και με τη Τζόυς Ευείδη είχαμε κάνει δοκιμαστικό για τη σειρά "Οι μεν και οι δεν" - για να κάνω το ρόλο που έκανε τελικά ο Στέλιος Μάινας - και με έκοψαν γιατί δεν ταίριαζα».