Breaking News

Χρήστος Φερεντίνος: «Για κάποιο λόγο πάντα επανερχόμαστε στο Deal»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Deal επιστρέφει στον Alpha με νέους κανόνες τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Πριν την πρεμιέρα, ο Χρήστος Φερεντίνος παραχώρησε συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα. Ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύεται στο People, που κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου με το Έθνος της Κυριακής. 

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως το «Πάνω Κάτω» δεν κόπηκε. «Απλά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα 75 επεισόδια που είχαμε υπογράψει να κάνουμε και ουσιαστικά δεν υπογράψαμε την ανανέωση ώστε να συνεχίσει και στο δεύτερο μισό της σεζόν» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε για το Deal:

«Το Deal δεν είχε κάνει ακόμα τον κύκλο του. Αυτό εξάλλου δείχνει και η πορεία του στο χρόνο. Για κάποιο λόγο, πάντα επανερχόμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Η επιστροφή του, πέρα από δική μου επιθυμία, ήταν και του Alpha.

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις καλή συνεργασία με ένα κανάλι, πάντα βρίσκεις την άκρη. Υπάρχει αυτοκριτική, η μελέτη, αλλά και ο κοινός στόχος σε αυτό που θέλει ο κόσμος. Και σ’ το λέω αυτό διότι το Deal έλειψε από τον κόσμο. Τα μηνύματα που είχαμε από όλη την Ελλάδα για το Deal ήταν ασύλληπτα. Με το που ξεκινήσαμε το Πάνω Κάτω, μέσα σε έναν μήνα ο κόσμος ζητούσε να επιστρέψει το Deal. 

H δυναμική του συγκεκριμένου παιχνιδιού φάνηκε στη σεζόν 2018-2019. Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν η καλύτερη για το Deal. Ξεκίνησε δυνατά και ήταν πάντα πρώτο. Τελικά το Deal είναι ένα σίγουρο χαρτί στη δική μας τηλεοπτική τράπουλα».