Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 171 - 172 - 173 - 174

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 10/2/20 - Επεισόδια 171+172: Η Ηλιάνα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που την χτύπησε με το αμάξι έχει κοντά κόκκινα μαλλιά και αμέσως της μπαίνουν ιδέες. Η Ναυσικά δυστυχώς δεν βρίσκει το κουράγιο να πει στην Τζουλιάνα την αλήθεια για τη μητέρα της. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας συνεχίζει την έρευνα για τον μάρτυρα της Έρσης, κανείς όμως δεν φαίνεται να αναγνωρίζει τον άνδρα αυτόν από το σκίτσο! Παράλληλα η Έρση μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς αιμορραγεί και κινδυνεύει η ζωή του αγέννητου μωρού της!

Η Ηλιάνα συναντιέται με την Βίκυ, τη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά, και της λέει για το όνειρο που βλέπει τον τελευταίο καιρό. Η αντίδραση της νεαρής γυναίκας είναι έντονη και μη αναμενόμενη! Η Λουκία τα πηγαίνει πολύ καλά στην συνέντευξη και γίνεται πλέον μέλος της ομάδας της Αναγέννησης. Ο Αλέκος εκφράζει για άλλη μια φορά στην Ηλιάνα πόσο τη νοιάζεται, αυτή τη φορά όμως τη φιλάει στο στόμα! Ο Σίμος αναγνωρίζει τον άντρα στο σκίτσο και παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και του το λέει!...

Οι ελπίδες του Οδυσσέα αναπτερώνονται όταν ο Σίμος του δίνει το επίθετο του μάρτυρα που θα βοηθήσει την Έρση να αθωωθεί και με τον Σπύρο ξεκινάνε και πάλι την έρευνα στα χωριά της Κέρκυρας. Στο μεταξύ, η Ναυσικά ζει δραματικές στιγμές, καθώς προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει στη μικρή Τζουλιάνα για τον θάνατο της μαμάς της. Όταν το ίδιο το παιδί της δίνει την αφορμή, του λέει ότι η μαμά του είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, θέλοντας να του φέρει με το μαλακό την τραγική είδηση.

Η Λουκία ξεκινάει να δουλεύει ως γραμματέας στο γραφείο του Μιχαήλ, αλλά το γεγονός ότι τα ψέματα που λένε στη Ρωξάνη γίνονται όλο και περισσότερα κάθε μέρα που περνάει, την κάνουν να θέλει να παραιτηθεί. Η Ηλιάνα καλεί τη Βίκυ στο σπίτι της και την παρακαλεί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Αριάδνης, αλλά η Βίκυ τρομοκρατημένη αρνείται και της εξηγεί πως αυτές οι μεταφυσικές της αναζητήσεις στο παρελθόν την είχαν φοβίσει πολύ. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, έκπληκτος ο Οδυσσέας ακούει τη νόνα να του λέει ότι γνωρίζει ποιος είναι ο άντρας του σκίτσου!

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 171+172) ή Alpha Κύπρου



Τρίτη 11/2/20 - Επεισόδια 173+174: Η Νόνα γεμίζει ελπίδες τον Οδυσσέα, καθώς του δίνει πληροφορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν στον εντοπισμό του μάρτυρα/κλειδί για την υπόθεση της Έρσης. Η Σμαράγδα τσεκάρει τα όρια της στην χαρτοπαιχτική λέσχη κι όλα δείχνουν ότι έχει παρασυρθεί από την έξαψη της στιγμής, ενώ ο Σίμος την πιέζει να φύγουν. Η Ναυσικά βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μιας και η Τζουλιάνα την ρωτάει κάθε μέρα για την πορεία της υγείας της μαμάς της. Ο Φοίβος παραμένει στο κρεβάτι, παρόλο που οι αιματολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Η Ολυμπία δέχεται να γνωρίσει τον Νικηφόρο και να φάνε όλοι μαζί. Η εκπαίδευση της Λουκίας συνεχίζεται, παρόλο που η ίδια νιώθει πολύ άβολα απέναντι στη Ρωξάνη. Η Αλίκη περιγράφει με λεπτομέρειες όλο το χρονικό της κακοπoiησής της στον Έκτορα, ενώ εκείνος αρχίζει να γίνεται όλο και πιο τρυφερός απέναντί της. Η Βίκυ συναντιέται με την Ηλιάνα και δέχεται να κάνει μια προσπάθεια «επικοινωνίας» με το πνεύμα της Αριάδνης...

Ο Αλέκος μιλάει ανοιχτά στον Άκη για τα συναισθήματά του για την Ηλιάνα κι εκείνος του δίνει το πράσινο φως να προχωρήσει μαζί της, αλλά τον προειδοποιεί πως αν την πληγώσει θα τον βρει απέναντί του. Ο Σπύρος έρχεται Αθήνα, αλλά η υποδοχή από τον Μιλτιάδη είναι ψυχρή κι όλα δείχνουν πως θα ξεσπάσει καυγάς ανάμεσά τους. Ο Έκτορας δίνει ελπίδες στην Αλίκη και της υπόσχεται να παλέψει την υπόθεσή της με όλες του τις δυνάμεις. Ο Φοίβος επικοινωνεί με τον νέο εντολέα του και με έκπληξη ανακαλύπτει πως πρόκειται για γυναίκα. Ο Οδυσσέας επισκέπτεται την Έρση και την ενημερώνει για την πορεία της έρευνάς του.

Η Ρωξάνη καλεί την Λουκία στο σπίτι για φαγητό, φέρνοντας σε τρομερά αμήχανη θέση τον Μιχαήλ. Ο Σίμος πείθεται για την αθωότητα της Έρσης κι αποφασίζει να βοηθήσει τον Οδυσσέα να εντοπίσουν τον μάρτυρα. Ο Μιλτιάδης απαιτεί από την Ιφιγένεια να μείνει μαζί τους στην Αθήνα και συγκρούεται ανοιχτά με τον Σπύρο. Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στην Εύα, αλλά εκείνη αρνείται να τον παντρευτεί.. Η Βίκυ κάνει μια ακόμη απόπειρα «επικοινωνίας» με την Αριάδνη και με αυτόματη γραφή δίνει κάποιους κωδικούς στην Ηλιάνα που της υπαγορεύει η... Αριάδνη. Η Ναυσικά αναγκάζεται να πει την σκληρή αλήθεια στη Τζουλιάνα, ότι η μητέρα της πέθανε...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 173+174) ή Alpha Κύπρου



Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ