Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 179 - 180 - 181 - 182

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 17/2/20 - Επεισόδια 179+180: Αμηχανία επικρατεί μετά το εpωτικό φιλί τους και η Λουκία με τον Μιχαήλ υπόσχονται ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί ποτέ ξανά. Την ώρα της  διάρρηξης, ο Φοίβος επιστρέφει στο σπίτι του και ο Έκτορας που βρίσκεται  μέσα ψάχνει για τρόπο διαφυγής από το μπαλκόνι! Η Ναυσικά επικοινωνεί  με την κοινωνική λειτουργό και αποφασίζει να πάει να επισκεφθεί την  Τζουλιάνα στο ορφανοτροφείο. Εκεί της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι  περνάει από το χέρι της για να την πάρει για ένα Σαββατοκύριακο στο  σπίτι της.

Ο Αλέκος λέει στον Άκη όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει  αναπτύξει με την Ηλιάνα και του δείχνει πως νοιάζεται πραγματικά γι’  αυτή. O Οδυσσέας πιάνει τον Μάρκο με την Ναυσικά «στα πράσα» και  καταλαβαίνει ότι πάνε για επανασύνδεση. Η Βίκυ επικοινωνεί και πάλι με  την Αριάδνη η οποία έχει ένα καινούριο, ακόμα πιο μυστήριο μήνυμα για  την Ηλιάνα. Η έρευνα του Μιχαήλ αποδίδει καρπούς και ο Οδυσσέας μαθαίνει  πού βρίσκεται ο μάρτυρας που μπορεί να αθωώσει την Έρση!...

Η Ηλιάνα  συμπεραίνει ότι το όνομα «Μυρτώ» που υπαγόρευσε η Αριάδνη στη Βίκυ,  αφορά στη Νόνα και πάει Κέρκυρα για να τη βρει, ενώ λέει ψέματα σε όλους  ότι πάει για την ανακαίνιση. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ συγκεντρώνει όλες τις  απαραίτητες πληροφορίες περί υιοθεσίας, αφού η Ναυσικά έχει αποφασίσει  να υιοθετήσει τη Τζουλιάνα. Ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να δει την Έρση  στο επισκεπτήριο γιατί στις φυλακές γίνονται επεισόδια και είναι πολύ  ανήσυχος για την σωματική της ακεραιότητα, καθώς δεν γνωρίζει τι έκταση  μπορεί να πάρουν οι φασαρίες.

Παράλληλα, ο Σίμος θέλοντας να βοηθήσει  την Έρση ανεβάζει στο σάιτ του ένα άρθρο που υπερασπίζεται την αθωότητά  της και κάνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο μάρτυρας- άλλοθι της  Έρσης. Ο Μιχαήλ αναγνωρίζει και επίσημα σαν παιδί του τον μικρό Άγγελο  και κάνει μια κουβέντα με τη Ρωξάνη για να εξομαλύνουν τη μεταξύ τους  άσχημη κατάσταση. Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ, γυρίζοντας στο σπίτι και μην  γνωρίζοντας ότι ο Οδυσσέας είναι εκεί, λένε κάτι που δεν θα ήθελαν να  έχει ακούσει ο Οδυσσέας ποτέ...!

* Τα βίντεο στον Alpha Κύπρου αργούν να φορτώσουν. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί ο player...
Τρίτη 18/2/20 - Επεισόδια 181+182: Ο Οδυσσέας νιώθει προδομένος από την ανακάλυψη πως ο Μάρκος και ο  Μιχαήλ είχαν επαφές αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να μάθει αν συνέβαινε  κάτι αντίστοιχο με τη Ναυσικά και τον Νικηφόρο. Εκείνοι το αρνούνται κι  αποφασίζουν να κάνουν οικογενειακό συμβούλιο για να ακουστούν αλήθειες. Η  Νόνα συμβουλεύει την Ηλιάνα να απομακρυνθεί από την Βίκυ και παράλληλα  ειδοποιεί τον Οδυσσέα για όσα έμαθε. Ο Σπύρος αναλαμβάνει να βοηθήσει  την Ιφιγένεια στο διάβασμα, κάνοντάς τις περιλήψεις της ύλης ενώ εκείνη  δέχεται μια πρόταση για ένα διαφημιστικό.

Ο Σίμος ξαναπιάνει την Ολυμπία  να πετάει το φαγητό της κι ειδοποιεί την Εύα πως κάτι δεν πάει καλά.  Η Ναυσικά τονίζει στον Μιχαήλ πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει το θέμα του  γάμου με τη Ρωξάνη. Ο Λουκάς προειδοποιεί τον Μιλτιάδη πως η Κατερίνα  ξανακύλησε στην υπερκατανάλωση. Η Σμαράγδα αρχίζει να εθίζεται στον  τζόγο χωρίς να το συνειδητοποιεί. Ο Φοίβος εκτελεί ένα ακόμα συμβόλαιο  θανάτου...

Το οικογενειακό συμβούλιο των Καλλέργηδων καταλήγει σε  φιάσκο καθώς κανείς δεν πιστεύει τις δικαιολογίες του Μάρκου και του  Μιχαήλ σχετικά με τους λόγους που διατηρούσαν κρυφή την επικοινωνία τους  όλα αυτά τα χρόνια. Η Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να προχωρήσουν με τη  διαφήμιση των vegan καλλυντικών, αγνοώντας πως εκείνος συνεχίζει να  τρώει σουβλάκια πίσω από την πλάτη της. Η Κατερίνα ενδίδει στην  καταναλωτική της μανία κι αποφασίζει να αρπάξει κρυφά την πιστωτική  κάρτα του Μιλτιάδη.

Ο Άκης μαθαίνει ότι η Σμαράγδα ξημεροβραδιάζεται σε  χαρτοπαιχτική λέσχη και βάζει την Ηλιάνα να την «ψαρέψει». Η Ναυσικά  επισκέπτεται και πάλι τη Τζουλιάνα και η ψυχολογική κατάσταση του  παιδιού την ανησυχεί πολύ. Η Σμαράγδα εντοπίζει την περίεργη συμπεριφορά  της Ολυμπίας σε σχέση με το φαγητό και προειδοποιεί τον Σίμο. Ο Μάρκος  πιέζει τον Μιχαήλ να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης του με τη  Ρωξάνη κι εκείνος της προτείνει να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 181+182) ή Alpha Κύπρου

Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ