Breaking News

Μαρίνα Ασλάνογλου: Πού είχε κρύψει το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η βραβευμένη ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στο «After Dark», όπου, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει σε πόσες κρυψώνες έβαλε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», που κέρδισε.

Σε σημείωμά της στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη (melinamercourifoundation.com) η όμορφη ηθοποιός ανέφερε:

«10 χρόνια “Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη”

«Ένας χρόνος με την καρφίτσα της Μελίνας», Μαρίνα Ασλάνογλου, 2010

Όταν πάρεις ένα βραβείο που πρέπει την επόμενη χρονιά να το παραδώσεις… είναι λίγο μπελάς. Γιατί; Γιατί, αφού το πάρεις, το χαρείς, το δείξεις, πρέπει να το κρύψεις. Ναι! Αλλά πού;

Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Θυμόμουνα τι μου είχε πει η Έλενα (Μαυρίδου), την ημέρα που μου παρέδωσε το βραβείο. Ότι της είχανε ανοίξει το σπίτι δύο φορές και ότι έπρεπε να είναι προσεχτική. Ε! Εκεί άρχισε το πρόβλημά μου. Συζητούσα με την κολλητή μου πιθανές κρυψώνες και μου λέει: «Βάλτο στο συρτάρι με τις κάλτσες». «Και άμα μπει κανένας κλέφτης;». «Ναι, άμα μπει κανένας κλέφτης το δικό σου βραβείο θα σκεφτεί πρώτα! Όλα θα τα πάρει». «Και τι θα παραδώσω εγώ του χρόνου; Πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο».

Υπήρξε, βέβαια και εθελοντισμός από τους γονείς και τους φίλους μου. Τι σε θυρίδα, τι σε χρηματοκιβώτιο σε κάποιο άλλο σπίτι, τίποτα από όλα αυτά δεν μ’ έπεισε. Οπότε, αποφάσισα να αλλάζω κάθε μήνα κρυψώνα και να το γράφω στο ημερολόγιό μου για να μην το ξεχνάω.

«Αγαπημένο μου ημερολόγιο. 15 Μαΐου 2010. Σήμερα έβαλα το βραβείο στις γαλότσες που είναι μέσα στην ντουλάπα».

«Αγαπημένο μου ημερολόγιο. 20 Απριλίου 2010. Σήμερα έβαλα το βραβείο στην κουζίνα, μέσα στην μικρή κατσαρόλα». Μου λέει η μητέρα μου: «Θα το μαγειρέψεις παιδί μου. Θα ξεχαστείς και θα το μαγειρέψεις». «Θα τρώμε έξω», της λέω. «Για ένα χρόνο τέρμα οι κατσαρόλες».

«Αγαπημένο μου ημερολόγιο. 15 Ιουλίου 2010. Σήμερα έβαλα το βραβείο εκεί, μετά εκεί, μετά εκεί κι έτσι κατέληξε τους τελευταίους δύο μήνες να είναι πάλι στην κουζίνα αλλά αυτή τη φορά στο συρτάρι με τις πετσέτες. Από σήμερα χαρτοπετσέτες».

Κι έφτασα, λοιπόν, 22 Μαρτίου 2011, αγαπημένο μου ημερολόγιο. Σήμερα το βραβείο είναι στα χέρια μου και είναι καλά.

… (παραδίδει το βραβείο στην επόμενη).

Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Σήμερα έχασα το βραβείο μέσα από τα χέρια μου.»

Δείτε όσα είπε στο Θέμη Γεωργαντά.