Breaking News

Α. Παντούση: Η ζωή της και το «Κόκκινο Ποτάμι» - Η «εισβολή» και η αποκάλυψη από τον Ι. Παπαζήση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την Αναστασία Παντούση, την «Ιφιγένεια» από το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο και την πορεία της στην υποκριτική. 

«Είχα ένα όνειρο πάντα, να ασχοληθώ με τα παιδιά και τις τέχνες. Ξεκίνησα να σπουδάζω νηπιαγωγός, αλλά μου έλλειπε το καλλιτεχνικό.... Δεν με κάλυπτε αυτό που έβλεπα στη διαπαιδαγώγηση όταν έκανα πρακτική σαν νηπιαγωγός... Οι γονείς μου ήξεραν ότι θα γίνω ηθοποιός. Ήμουν το κopιτσάκι που φορούσε τα ρούχα της μαμάς και έπαιζε ό,τι μπορείς να φανταστείς» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Αναστασία Παντούση ήρθε αντιμέτωπη και με μια έκπληξη. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο τηλεοπτικός της έpωτας.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε: «Όταν γνώρισα την Αναστασία ήταν δύο ημέρες πριν τα γυρίσματα. Πήγαμε για καφέ και αποφασίσαμε ότι σε δύο ημέρες μέσα δεν μπορούμε να παίξουμε αυτούς τους ρόλους, δηλαδή ένα εpωτευμένο ζευγάρι. Και η Αναστασία μου είπε: "Θα πούμε ότι αυτό το ζευγάρι είναι αληθινό. Θα του βρούμε τραγούδι και ζωή και θα πούμε ότι είναι κάπου και μας κοιτάζει". Ελπίζω να τα καταφέραμε...». 

«Κι εμείς βλέπουμε Άγριες Μέλισσες. Πριν παίξουμε στο Κόκκινο Ποτάμι για τις Μέλισσες μιλάμε» πρόσθεσε, γελώντας, ο ηθοποιός.

Μία όμορφη στιγμή, με τον Παπαζήση να αποχωρεί, φιλώντας το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του.

Δείτε τη συνέντευξη.