Breaking News

Αστέρια στην άμμο: Επεισόδια 109 - 110 - 111 - 112 - 113

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/2/20 - Επεισόδιο 109: Ο Νικηφόρος σώζει την Αλεξία από μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Ο Μάξιμος πιστεύει ότι η Αλεξία δεν είναι και τόσο καθαρή μαζί του. Το όνομα του Σπύρου Λαγίνη κάτι λέει στην Αριάδνη και αρχίζει να το ψάχνει. Η Μαριάννα κάνει έκπληξη και πηγαίνει στο γραφείο του Αλέξανδρου χωρίς να την περιμένει.

Η Νίκη πηγαίνει στο γραφείο του Μάξιμου και του δείχνει το χαρτί της αναγνώρισης τέκνου του Ιάκωβου. Ο Ιάκωβος με την Ασπασία της λέει για τις απογοητεύσεις που πήρε από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Στη Λεμεσό η Άντρη δίνει πληροφορίες στον ανακριτή για τους συνεργούς της. Η Νίκη πηγαίνει να επισκεφτεί την Αλεξία να της πει κάτι που θ’ αλλάξει τη ζωή της για πάντα...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από το επεισόδιο 101 τα βίντεο ανεβαίνουν μόνο στον Alpha Κύπρου αλλά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Τρίτη 25/2/20 - Επεισόδιο 110: Η Νίκη λέει στην Αλεξία ότι είναι αδερφή της και ότι θέλει τη μισή περιουσία της. Η Αλεξία τη διώχνει. Η Νίκη, ζητάει από τον Ιάκωβο να κάνει τεστ DNA. Αυτός δέχεται αλλά στεναχωριέται που η κόρη του δεν τον βλέπει σαν πατέρα. Η αστυνομία, μετά την ομολογία της Άντρης, συλλαμβάνει το Στάμο. Ο Θοδωρής ζητάει από την Αριάδνη να φύγει από το σπίτι γιατί του προκαλεί πρόβλημα στη σχέση το με την Άννα.

Η Αριάδνη συναντάει τυχαία τον Ίωνα, τον ψαρεύει και μαθαίνει ότι η Νίκη είναι εξώγαμο του Ιάκωβου. Πάει στον Σπύρο, του λέει ότι η Άννα τον παρακολουθεί κι αυτός της δίνει χρήματα. Μετά, δίνει εντολή στο Νικηφόρο να κανονίσει την Άννα. Η Αριάδνη ψάχνει και βρίσκει τη Νίκη. Ο Ιάκωβος πάει στο σπίτι της Αλεξίας για να τα ξαναβρούνε. Η Βέρα πάει στο δωμάτιό της να τη φωνάξει αλλά τη βλέπει ξαπλωμένη στο πάτωμα, αναίσθητη, δίπλα της ένα άδειο κουτί από χάπια...

Τετάρτη 26/2/20 - Επεισόδιο 111: Η Βέρα και ο Ιάκωβος βρίσκουν στο δωμάτιο την αναίσθητη Αλεξία και καλούν ασθενοφόρο! Η Νίκη και η Αριάδνη συνομιλούν σε ένα μπαρ και γνωρίζονται καλύτερα.  Η Βέρα καλεί τον Μάξιμο και ο Μάξιμος πάει στο Νοσοκομείο να δει την Αλεξία. Η Αλεξία τον βλέπει, αντιδρά παγωμένα. Ο Θοδωρής παίρνει μια νέα μαγειρική συνταγή από την μητέρα του. Ο Ανδρέας ξυπνάει με δυσάρεστη διαίσθηση ενώ η Λαμπρινή του λέει ότι κάλεσε η Μαργαρίτα και έχει εξελίξεις στο θέμα της υιοθεσίας της.

Η Λία λέει στην Ελένη να αντιληφθεί επιτέλους την πραγματικότητα της ζωής της. Η Βέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από το Ίδρυμα και συναντά τον Ίωνα που του λέει τα νέα της Αλεξίας. Ο Μάξιμος με τον Ιάκωβο αναμετριούνται! Ανδρέας και Ίωνας πηγαίνουν στο Νοσοκομείο, όμως ο Γιατρός δεν αφήνει κανέναν να δει την Αλεξία. Ο Ιάκωβος αφού μιλάει με την Ασπασία αποφασίζει να πάει στον Σπύρο και να του ζητήσει να πάνε μαζί στην Αλεξία. Ο Θοδωρής πηγαίνει με το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στο γραφείο της Άννας!

Πέμπτη 27/2/20 - Επεισόδιο 112: Ο Μάξιμος πληροφορείται από τον γιατρό πως η Αλεξία έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πως σύντομα η υγεία της θα επανέλθει πλήρως. Πηγαίνει να την δει αλλά η ίδια του ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί πλέον να έχει καμία σχέση μαζί του. Ο Θοδωρής ομολογεί στην Άννα, πως η Δέσποινα πριν πεθάνει, τον είχε προσλάβει για να «παγιδεύσει» με κάμερα το γραφείο του Μάξιμου ούτως ώστε να μαζέψει στοιχεία που να αποδεικνύουν τις πραγματικές του προθέσεις.

Η Νίκη έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και ανακαλύπτουν ότι έχουν περισσότερα κοινά απ’ ότι νομίζουν. Ο Σπύρος αναθέτει στον Λάζαρο να παρακολουθήσει την Αριάδνη και να μάθει γι’ αυτήν όσα περισσότερα μπορεί. Η Αλεξία αποφασίζει να μιλήσει με τον Ιάκωβο και του αποκαλύπτει όλα αυτά που την βαραίνουν...

Παρασκευή 28/2/20 - Επεισόδιο 113: Η Άννα ανακρίνει τον Μάξιμο για την βραδιά του φόνου της Δέσποινας Στεργίου. Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις και τα αλληλοσυγκρουόμενα άλλοθι που του προσφέρουν οι γονείς του, αντί να τον βοηθήσουν, θα τον οδηγήσουν τελικά στο κελί, ως προσωρινά κρατούμενο. Την ίδια στιγμή, η απουσία του Ιάκωβου, προκαλεί αναστάτωση και συγκίνηση, μέσα από τα γράμματα που αφήνει πίσω του φεύγοντας.

Ενώ η Νίκη, αγνοώντας τις προθέσεις του πατέρα της, αποφασίζει να κινηθεί νομικά, για να διεκδικήσει δικαστικά το μερίδιο της περιουσίας που της αναλογεί. Όμως το άνοιγμα της διαθήκης της Δέσποινας Στεργίου, φέρνει στο προσκήνιο λεπτομέρειες για την κληρονομιά που δεν ήταν γνωστές. Και βάζει στο κάδρο της αστυνομίας ως ύποπτους για το φόνο και νέα πρόσωπα...

Για την αρχική σελίδα "Αστέρια στην άμμο" πατήστε ΕΔΩ