Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 37 - Η νέα παίκτρια, η νικήτρια της ημέρας και η... κλοπή αυτοκινήτου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Nelly Rai, αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση της Κρίστεν Λεωτσάκου στο Gala του «My Style Rocks 3» της περασμένης Παρασκευής, στο επεισόδιο της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου μία νέα παίκτρια μπήκε στο σόου μόδας.

Η νέα διαγωνιζόμενη ονομάζεται Αρετή Λις, είναι 27 ετών κι έρχεται από τη Γερμανία. Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει για την Αρετή:

«Η Αρετή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα. Έχει δουλέψει ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη χώρα μας, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων.

Έχει εργαστεί σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise.  Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Δήλωσε συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει».

Στο διαγωνιστικό μέρος, στην πρώτη θέση από τη βαθμολογία των κριτών βρέθηκε η Μαρία Καζαριάν, ενώ στη δεύτερη η Κορίνα Αδραμιτίδου. Οι υπόλοιπες κοπέλες ψήφισαν και ανέδειξαν νικήτρια τη Μαρία Καζαριάν.

Νωρίτερα, όταν η Κορίνα Αδραμιτίδου ρωτήθηκε από την Κατερίνα Στικούδη σχετικά με το concept της εμφάνισής της, αποκάλυψε: «Πάω στην αστυνομία γιατί σήμερα έκλεψαν το αυτοκίνητο της Janna Sireak. Το γεγονός είναι αληθινό».

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε την κλοπή του αυτοκινήτου της και η Janna Sireak, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Δείτε το επεισόδιο 37 (Η αποκάλυψη της Κορίνας Αδραμιτίδου στο 46:30). Στο 2ο βίντεο η παρουσίαση της Αρετής Λις.