Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στα 80’s (Επεισόδιο 22-2-2020)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσίασε ένα μεγάλο πάρτι, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '80. Ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, αισιοδοξία και ανεμελιά, με επιρροές ντίσκο, ροκ, rock ‘n’ roll, αλλά και βαριές λαϊκές, με πολύ χορό και τραγούδι.

Η Ελπίδα, με αστείρευτη ενέργεια και ζωντάνια μιας άλλης δεκαετίας, τραγούδησε αγαπημένα κομμάτια και μοιράστηκε όλα όσα θυμάται και χαρακτηρίζουν τα 80’s. Ο Βαγγέλης Γερμανός, που άφησε το στίγμα του με τις επιτυχίες του από τότε έως σήμερα, χάρισε υπέροχες στιγμές με την κιθάρα και τη φωνή του, ενώ ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μας έβαλε στο κλίμα του λαϊκού πάλκου της εποχής. Το ίδιο και ο Γιώργος Σαρρής, που όλοι γνωρίσαμε με τους Ζιγκ Ζαγκ, αλλά και η Νέλλη Γκίνη, που πρωταγωνίστησε την εποχή αυτή ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Στο πάρτι έδωσαν το «παρών» και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, όπως η Χρύσπα, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μιρέλα Πάχου, η Idra Kayne, η Τάνια Καρρά και ο Παναγιώτης Ρεντετάκος.

Ακόμη, καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν οι ηθοποιοί Μέλπω Κωστή, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Μπιλάλη, Γιώτα Τσιότσκα, Γιώργος Μπανταδάκης, Ιωάννα Δαρμή, Ρόμυ Βασιλειάδη, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Παύλος Πιέρρος, οι σκηνοθέτες Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη και Εμμάνουελ Μανιός, καθώς και η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου.